Το δίδυμο Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Μηνά Χατζησάββα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ένα έργο γεμάτο ανατροπές, αμαρτίες, υπερφυσικές δυνάμεις και με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. Στο θέατρο Προσκήνιο. Εναρξη ανήμερα Χριστουγέννων.

Το δίδυμο Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Μηνά Χατζησάββα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ένα έργο γεμάτο ανατροπές, αμαρτίες, υπερφυσικές δυνάμεις και με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. Στο θέατρο Προσκήνιο. Έναρξη ανήμερα Χριστουγέννων.

Στο Παρίσι των αρχών του περασμένου αιώνα ο συγγραφέας Μωρίς Ζεράρ πρόκειται να ανεβάσει στο θέατρο ένα έργο κραυγή ενάντια στο προπατορικό αμάρτημα και υπέρ του δικαιώματος του ανθρώπου να είναι μέσα και όχι έξω από τον παράδεισο.

Ένα έργο μεγαλειώδες που εξυψώνει και θεοποιεί τον άνθρωπο. Το βράδυ της πρεμιέρας, ένας παράλογος θάνατος και η εμφάνιση μιας θεαματικής και αινιγματικής γυναίκας θα μετατρέψουν την ίδια τη ζωή του σε υπερθέαμα. Ένα φαντασιακό θρίλερ όπου οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες αποκτούν κοσμογονικές διαστάσεις και κρίνουν το μέλλον του κόσμου ανάμεσα στο κακό και στο καλό.

Γυναίκες με υπερφυσικές δυνάμεις, ένας άγγελος-σοπράνο, ένας άγγελος-χορευτής και μια μυστηριώδης φάλαινα (!) στο κέντρο της σκηνής, αποτελούν τα κύρια συστατικά της παράστασης «Εγκλήματα και Εγκλήματα» του Σουηδού συγγραφέα Αυγουστου Στρίντμπεργκ που ανεβαίνει ανήμερα Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου στο θέατρο Προσκήνιο με την υπογραφή των συντελεστών της ομάδας «Όχι παίζουμε».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας, Κώστας Φαλελάκης, Βέρα Λάρδη, Χάμιλτον Μοντεϊρο και Βικτώρια Ταγκούλη.

INFO
Θέατρο Προσκήνιο: Στουρνάρη και Καπνοκοπτηρίου 8, τηλ.: 210 8252242-3
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Κυριακή 20:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο: 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ (φοιτητικό) και 21 ευρώ