Οι Ojos de Brujo γράφουν στο αγαπημένο τους ηλεκτρονικό ημερολόγιο για την \”τρομερή περιπέτεια, που άξιζε τον κόπο\”, που έζησαν στην Αθήνα στο πλαίσιο της live εμφάνισής τους στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, στις 5 Ιουλίου.

Οι Ojos de Brujo γράφουν στο αγαπημένο τους ηλεκτρονικό ημερολόγιο για την \”τρομερή περιπέτεια, που άξιζε τον κόπο\”, που έζησαν στην Αθήνα στο πλαίσιο της live εμφάνισής τους στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη στις 5 Ιουλίου.

\”Τρομερή περιπέτεια, αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο. Φύγαμε στις 6 το πρωί, που σημαίνει ότι είμασταν στο πόδι όλο το βράδυ και στο αεροδρόμιο από τις 4 π.μ. Οι πτήσεις με ανταπόκριση, έχουν αυτό το τίμημα.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα, πήραμε το ρίσκο να μοιραστούμε κατά 50% την παραγωγή με τους διοργανωτές, που συμβαίνει να είναι από τους καλύτερους υποστηρικτές που είχαμε ποτέ, και οι οποίοι ξεκίνησαν απλώς να ακούν και να απολαμβάνουν τη μουσική μας και μετά άρχισαν να τη διαδίδουν στο ελληνικό κοινό προωθώντας την, στο ραδιόφωνο και στον Τύπο.

Οι \”Globalistas\” και \”Mucho Gusto\” είναι δικοί μας άνθρωποι, μαχητές και έντιμοι αγωνιστές, άνθρωποι που τηρούν το λόγο τους, με κοινωνική και πολιτική συνείδηση. Η σκηνή ήταν στημένη μπροστά σε ένα αμφιθέατρο, με τεράστια βράχια πίσω μας, τι απίθανο και υποβλητικό μέρος!

Όλα πήγαν πολύ καλά, ακριβώς όπως το περιμέναμε, με 4.000 κόσμο, που είναι ρεκόρ προσέλευσης σε συναυλία μας στην Ευρώπη, αν και σπάνια μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε, με τις συνθήκες που θέλουμε, σε χώρους τόσους ωραίους και με τέτοια χωρητικότητα.

Το απόγευμα ήταν μακρύ με πολλές τεχνικές δυσκολίες. Δεν μπορούσαμε να έχουμε το επίπεδο του φωτιστικού show που θέλαμε και καταλήξαμε να ξεφορτωθούμε και κάποια από τα χαλασμένα μόνιτορ της σκηνής.

Χάρη, όμως, στην τρομερή μας ομάδα τεχνικών, αν και τίποτα δεν ήταν στημένο ή οργανωμένο, καταφέραμε να έχουμε την απαραίτητη ένταση για να δώσουμε μία συναυλία γεμάτη δύναμη και να συντονιστούμε πλήρως με τον υπέροχο κόσμο της Αθήνας. Είναι ένα από τα μέρη που πραγματικά αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας\”.

Ευχαριστώ Αθήνα!

INFO
Την επιστολή των Ojos de Brujo θα τη βρείτε στο επίσημο site του συγκροτήματος http://www.ojosdebrujo.com