Με το moto Sundays are Back & Sundays are for Lovers έρχεται να προσφέρει 8 ώρες μουσικής από κορυφαία international και local acts με δροσιστικά cockctais από το αγαπημένο μας Bluebird bar, installations από το Athens Digital Arts Festival και πολλές ακόμα απογευματινές Κυριακάτικες εκπλήξεις!

H Παλαιστίνια «Βασίλισσα της Techno» Sama’, από τις πιο σημαντικές και πρωτοπόρες DJs της γενιάς μας, έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στο Ωδείο Αθηνών στο πρώτο μεγάλο απογευματινό πάρτυ της πόλης. Μαζί της ο εξαιρετικός Βέλγος Cabaret Nocturne και το ντουέτο των KAWRS.

Η πολυμήχανη Sama’, γεννήθηκε το 1990 στην Ιορδανία, αλλά μεγάλωσε στην παλαιστινιακή πόλη Ραμάλα. Είναι η πρώτη techno DJ της Παλαιστίνης και είναι ένα σπάνιο παράδειγμα καλλιτέχνη που η μουσική του φέρνει κυριολεκτικά τους ανθρώπους κοντά. Το 2006, άρχισε να οργανώνει διάφορα πάρτι στη Ραμάλα και μέχρι το 2010, ξεκίνησε να δημιουργεί τη δική της μουσική, ένα συναρπαστικό μείγμα δυναμικής και επιθετικής techno και house.

Πέρα από την επιτυχία που ήδη απολαμβάνει, στόχος της Sama’ ήταν πάντα να βάλει την Παλαιστίνη στο μουσικό χάρτη. Ενώ συνεχίζει να διαπρέπει σε όλα τα μέτωπα, χρησιμοποιεί την ιδιότητά της, ως ανερχόμενη DJ, για να υποστηρίξει τον αυξανόμενο αριθμό μουσικών στην πατρίδα της. Εκτός από το να τους συμβουλεύει σχετικά με τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, πρόσφατα δημιούργησε το Union, μια καλλιτεχνική κοινότητα στη Ραμάλα, η οποία χρησιμεύει επίσης ως πλατφόρμα για DJs και παραγωγούς για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Σκοτεινός και μυστηριώδης, ο Βέλγος Dj και παραγωγός Cabaret Nocturne είναι από τα πλέον υποσχόμενα ονόματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής. Με αρκετά new wave ακούσματα και ανεξάρτητος από τους συνήθεις περιορισμούς της μουσικής βιομηχανίας, ο Cabaret Nocturne ξεκίνησε την αναζήτησή του στο χώρο της μουσικής το 1997, και από τότε τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του ήταν ήδη πολύ σκοτεινά και νυκτόβια. Η άνοδός του στο μουσικό στερέωμα στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία παρουσιάζοντας το δικό του προσωπικό στυλ που συγκεντρώνει στοιχεία από dark disco, slow punk και electronica. Οι ιδιοφυείς παραγωγές του, οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του ως Dj και οι ζωντανές εμφανίσεις του έχουν αποσπάσει σημαντικές κριτικές από τα διεθνή μέσα όπως DJ Magazine, Mixmag, Tsugi και Trax, καθώς και την υποστήριξη πολλών δημοφιλών ραδιοφωνικών σταθμών όπως KCRW και NTS. Μεταξύ άλλων, τα κομμάτια του «Blind Trust» και «Blood Walk» – slow punk αριστουργήματα – έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

TIMETABLE

16:00 KAWRS
19:00 CABARET NOCTURNE
21:30 SAMA’ ABDULHADI