Οι συνοδοιπόροι & αδελφοί Echo Train & DUSK συναντιούνται επισήμως για πρώτη φορά στην σκηνή του Death Disco τη Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ξορκίζοντας τον χειμώνα & χαιρετίζοντας τα φεγγάρια της Άνοιξης από κοινού, με σκοπό την κάθαρση & το ταξίδι.

Οι Echo Train σχηματίστηκαν το 2013 και είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα που αποτελείται από τους: Greggy K.(κιθάρα), Ρέν (φωνή), Ντένης Παναγιωτίδη (ντράμς), Σπύρο Βαλκανιώτη  (μπάσο), Θάνο Καραγιάννη (πλήκτρα). Τον Δεκέμβριο του 2014  κυκλοφόρησαν από την The sound of everything το πρώτο τους άλμπουμ με τον τίτλο Memento Mori, σε παραγωγή του Greggy K, που ηχογράφησαν  στο White Studio στην Κυψέλη.

Στην μουσική τους, έχουν ως βασική επιρροή, την pop και garage ψυχεδέλεια του 60’,με στιγμές αυτοσχεδιασμού, ενώ μοιράζονται μια  ιστορία  με εκρήξεις συναισθημάτων και ρυθμού όπου τα μυστήρια και τα πλάσματα της φύσης χορεύουν σε μια αιώνια σπείρα χρωμάτων και αγάπης..

Το 2012 η DUSK ηχογράφησε & κυκλοφόρησε το πρώτο της single , “ What are the chances?“ , από την «The Sound of Everything» με την οποία συνεργάστηκε & για τις επόμενες κυκλοφορίες της . Το οικείο “Chances” άνοιξε τον δρόμο για την καρδιά του κοινού και προλόγισε τον ερχομό του πρώτου της album  “The Debut of Crossing the Lines”  το οποίο κυκλοφόρησε , τον Απρίλιο του 2014.

Στη συνέχεια , στήνοντας την επίλεκτη  μπάντα της ,ξεκίνησε  εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές & φεστιβάλ τις οποίες συνεχίζει έκτοτε.

Το single της “Dolphin”, σε παραγωγή του Greggy K. , κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015, κάνοντας μια εισαγωγή & αφιέρωση πίστης στην αγάπη & στο Βαθύ Μπλε του  καλοκαιριού.

Τον Δεκέμβριο του 2015 , κυκλοφόρησε το single “Slipping Beauty”, κομμάτι το οποίο γεννήθηκε & ηχογραφήθηκε σε μια στιγμή βαθύτερης  επικοινωνίας μεταξύ του Greggy K. & της DUSK.

Μαζί με την DUSK παίζουν οι :

Matina Sous Peau : βιολί , synth , φωνητικά

Πάνος Καλκανάς : ηλεκτρική κιθάρα , ukulele

Δαυίδ Μπρομοίρας : Μπάσο

Κωνσταντίνος Ζέρβας : Drums