Η Labyrinth of Thoughts records υπάρχει από το καλοκαίρι του 2010. Εκδίδει μόνο δίσκους βινυλίου συγκροτημάτων της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής και συμπορεύεται μαζί τους μέσα σε ένα τοπίο που διαρκώς μεταβάλλεται τόσο μουσικά όσο και κοινωνικά.  

Η Labyrinth έχει στο ενεργητικό της 21 κυκλοφορίες ανάμεσα στις οποίες  βρίσκονται LPs συγκροτημάτων όπως οι: Deus Ex Machina, Last Drive, Nightstalker, Γκρόβερ, Διάφανα Κρίνα, Εκτός Ελέγχου και Πανικός.

Μετά από 4 σχεδόν χρόνια πορείας ήρθε η ώρα για το πρώτο της festival το οποίο φιλοδοξεί να επαναλαμβάνει κάθε χρόνο τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Στις 9 Μαΐου στο An club στα Εξάρχεια, θα εμφανιστούν 3 από τις ενεργές της μπάντες:

Οι αναγεννημένοι Echo Tattoo που στις 20/2 κυκλοφόρησαν το “Mind your step” σε βινύλιο σε μια πανέμορφη έκδοση της οποίας όλα τα εξώφυλλα είναι ζωγραφισμένα ένα προς ένα από το χέρι της Εύης Χασαπίδου. Αυτόν τον καιρό οι Echo Tattoo ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν single με 3 νέα κομμάτια για λογαριασμό της Labyrinth of Thoughts.

Οι Ducky Boyz που επανακυκλοφόρησαν το “Making it worse” σε LP με 3 extra tracks και αυτό το διάστημα είναι στο studio προβάροντας τα καινούρια τους κομμάτια.

Tέλος, οι Clerks’ Conspiracy που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους πριν ένα περίπου χρόνο. Οι Clerks’ άνοιξαν τη συναυλία των Deus Ex Machina στο An τον περασμένο Οκτώβρη δημιουργώντας την μαγεία και την ενέργεια που θα περίμενε κανείς αν αναλογιζόταν ότι  τα 2 από τα 4 μέλη του αποτελούσαν τον πυρήνα των Ziggy Was.

Στο event θα διατίθενται όλες οι κυκλοφορίες της Labyrinth of thoughts σε χαμηλές τιμές, που θα ισχύσουν μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά.