Μετά το πρόσφατο sold out, η Εβελίνα Παπούλια και η Μαρία Σολωμού ανεβαίνουν στη σκηνή του club του Μύλου στη Θεσσαλονίκη

για να παρουσιάσουν μαζί με τους Zand the Band και τον Αποστόλη Ψυχράμη ένα θέαμα γεμάτο μουσική, έρωτα, χιούμορ και συγκίνηση, όπως δεν τα έχουμε ξαναζήσει ποτέ.

Την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011 στον Μύλο στη Θεσσαλονίκη! 

 
Η οµάδα “Zand the Band” παρουσιάζει, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα περισσότερο μουσικό παρά θεατρικό θέαμα, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Πρόκειται για ένα θεατροποιημένο live στο οποίο μουσικές διασκευές από γνωστά τραγούδια μιουζικαλ, ερµηνεύονται με όρους θεατρικής ροής, καθώς υπάρχει “πίσω τους” ένα story με πρόζα και χιούμορ.

Στο μοναδικό αυτό θέαμα η πλοκή εξελίσσεται μέσα από τα μάτια ενός Ex hell angel που υποδύεται η ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ο οποίος κατεβαίνει στη γη πέφτοντας από “somewhere over the rainbow”, ελπίζοντας στο “love reign over me”. Στόχος του, να κάνει δύο ανθρώπους να ερωτευτούν ταυτόχρονα και να μείνουν για πάντα μαζί.

Mένει να δούμε αν θα εξελιχθούν τα πράγματα έτσι όπως τα ονειρεύτηκε, για να μπορέσει να γίνει άγγελος και αυτός με την σειρά του και να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του…

 
Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση, με βασικό μότο το: “ο έρωτας και η μουσική παίζονται μόνο live”, που αναμένεται να καθηλώσει τους θαυμαστές του είδους.

Ζωντανά στο club του Μύλου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Παίζουν:
EX – HELL – ANGEL: Εβελίνα Παπούλια
APOSTOLOS: Aποστόλης Ψυχράμης
MARIA: Μαρία Σολωμού

Μουσικοί:
BILLY ELLIOT: (ingie) Φώτης Παπαθεοδώρου gtr
ANNY: (gaga K.) Κώστας Γκαγκαστάθης bass
TAMER: (e-mute) Θοδωρής Μακαρούνης drms