Έχετε φανταστεί μια υπέροχη σύγχρονη κωμωδία του Σαίξπηρ, εμπλουτισμένη με είκοσι ροκ τραγούδια, πολύ χορό και μια εντελώς musical ατμόσφαιρα; Ετοιμαστείτε να το ζήσετε στο θέατρο Πέτρας!

Ένα χρόνο μετά την εντυπωσιακή Διπλή Απιστία της ομάδας Θεατρίνοι Θεατές, που υμνήθηκε από το σύνολο των Ελλήνων κριτικών ως ένα από τα καλύτερα ανεβάσματα του έργου στην Ελλάδα, αυτή τη φορά να παρακολουθήσουμε μια Δωδέκατη Νύχτα και μισή του Σαίξπηρ.

Η αριστουργηματική κωμωδία του, που θεωρείται από πολλούς η καλύτερη του, παίρνει μοντέρνα, εντυπωσιακή μορφή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανου. Ένα προκλητικό παιχνίδι ρόλων, καθημερινότητας και ονείρου. Πόσο συχνά ερωτευόμαστε, και πόσο ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας και να μας δώσει μια ευκαιρία για νέα αρχή. Ποιους τρόπους εφευρίσκουμε κάθε φορά για να ζήσουμε περισσότερο ,και με τον αρεστό σε μας τρόπο, τον έρωτα. Γοητευτικό θέαμα, σπινθηροβόλοι διάλογοι και υπαρξιακές αναζητήσεις.

Φως γέλιο τραγούδι και μια παράσταση με ανθρώπους μαριονέτες και ζωντανό τραγούδι με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια.

Παίζουν οι: Καίτη Ιμπροχώρη,  Γιώργος Λιβανός, Ιφιγένεια Στάικου, Γιώργος Μάζης, Γιάννης Τσιώμος, Μαρία Δρακοπούλου, Γιώργος Γεωργιάδης και δύο μαριονέττες!