Ο ΑΘΗΝΑ 9.84 «υιοθετεί» και τα φετινά Χριστούγεννα το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» …

μαζί με τα τρία Παραρτήματά του (Αναρρωτήριο Πεντέλης, Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας» και Παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα»).

Ο σταθμός της πόλης  σε συνδιοργάνωση με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, αυτή τη δύσκολη εποχή, αγκαλιάζει τη θαρραλέα πράξη της αναδοχής και της υιοθεσίας και διοργανώνει δύο μεγάλες συναυλίες, για να στηρίξει τις άμεσες ανάγκες του Ιδρύματος.

To Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ» είναι ένας από τους κύριους φορείς  Παιδικής Προστασίας στην Ελλάδα, όπου μέσω της αναδοχής και της υιοθεσίας απροστάτευτων, κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, προσπαθεί να εξασφαλίσει για εκείνα μια ομαλή ψυχοκοινωνική εξέλιξη, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

* Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 9.84 (Πειραιώς 100, Γκάζι) δημοφιλείς καλλιτέχνες, αλλά και νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία για τις Ανάδοχες Οικογένειες και τα Παιδιά του Κέντρου Προστασίας του Παιδιού Αττικής «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Συμμετέχουν οι:


Χρήστος Θηβαίος και Χρήστος Νινιός
Πάνος Μουζουράκης
Μαριέττα Φαφούτη
Ανδριάννα Μπάμπαλη
Ευσταθία
Βικτωρία Ταγκούλη
Ερωφίλη
Διονύσης Καλαφάτης
Μαρία Καναβάκη
Γιώργος Περαντάκος
Δαμιανός Πάντας

* Και το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΑΘΗΝΑ 9.84 σας υποδέχονται η Ειρήνη Δούκα με τον Greggy K. και ύστερα, η Εβελίνα Παπούλια σε μια μοναδική εμφάνιση. Μαζί της οι «Zand the band», για να πατήσουν όλοι μαζί το play μιας παλιάς καλής κασέτας με αγαπημένα τραγούδια των ’60s, ’70s και 80’s, σε απρόβλεπτες και κεφάτες διασκευές. Πρόκειται για ένα διαφορετικό live στο οποίο μουσικοί και τραγουδιστές προσθέτουν και αφαιρούν θεατρικά στοιχεία ανάλογα με τους στίχους των τραγουδιών, εντάσσοντας το κοινό στη ροή της μουσικής τους παράστασης.

Τα έσοδα των δύο συναυλιών θα διατεθούν προκειμένου να αγοραστούν είδη που έχουν ανάγκη οι ανάδοχες οικογένειες και τα παιδιά του Κέντρου.

Συνδιοργάνωση: «Τεχνόπολις», Δήμου Αθηναίων
 «ΑΘΗΝΑ 9.84»