Με αφορμή το μεγάλο live show των Cyanna, που ολοκληρώνει και την περιοδεία End Is Near, στο KooKoo Live Bar, ξεκινάει παράλληλα και η δωρεάν διάθεση δύο νέων remix στα κομμάτια Miles And Miles και I Know You Well, από την επίσημη ιστοσελίδα του γκρουπ, http://www.cyanna.gr/!

Οι fans (και όχι μόνο) του γκρουπ από την Παρασκευή 18 Μαρτίου θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν τα δύο αυτά remix, τα οποία επιμελήθηκε ο νέος παραγωγός, Som Taywer, μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά τα αρχικά κομμάτια, δίνοντας μία νέα διάσταση στη μουσική των Cyanna, διατηρώντας πάντα τη μοναδική τους ενέργεια!

To νέο single Miles And Miles μεταμορφώνεται σε folk rock με αισθητά τα mariachi στοιχεία και samples διαλόγων της ταινίας Fear & Loathing in Las Vegas , συνεχίζοντας την αισθητική του desert road trip του original κομματιού.

To ατμοσφαιρικό I Know You Well αποκτά «μαύρη» μορφή με soul χαρακτήρα, έχοντας ως βάση τα πλήκτρα που δίνουν και το βασικό ρυθμό στο original κομμάτι, τη βαθιά φωνή του Spyrea Sid και τους σκοτεινούς στίχους του τραγουδιού.

Ακούστε τα 2 remix:

Μiles Αnd Μiles (Som Tawyer version)
http://soundcloud.com/cyanna/miles-and-miles-som-tawyer-1

Ι Κnow Υou Well (Som Tawyer version)
http://soundcloud.com/cyanna/i-know-you-well-som-tawyer

Οι Cyanna θα παίξουν live στο KooKoo την Παρασκευή 18 Μαρτίου