Στην Αίγλη της Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν τρεις τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρωνας Στρατής για δύο unplugged εμφανίσεις έκπληξη.

Στην Αίγλη της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν τρεις τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρωνας Στρατής για δύο unplugged εμφανίσεις έκπληξη.

Οι τρεις τους θα συνυπάρξουν στη σκηνή της Αίγλης, μόνο με δυο κιθάρες κι ένα ηλεκτρικό πιάνο.Ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη με το πρόσφατο cd Η Ψυχή του Πάρτυ, με τη Λουλουδού και Το Γκομενάκι που ήδη ξεχώρισαν, το Σε Περίμενα και το Μια παγωμένη Καρδιά.

Φυσικά θα ερμηνεύσει και παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως Η Ευτυχία είναι Αυτό, Ενα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι και τα Μικρά Γαλάζια Μυστικά.

Ο Στάθης Δρογώσης έχει διαβατήριο για μια Αλλη Γη, όπως λέγεται το τελευταίο του cd και προτίθεται να μας ταξιδέψει σε αυτήν. Συντροφιά θα του κρατάει Ο Κανέλλος, Ο Ουρανός και αν πείσει με το Συγχώρεσέ με , θα είναι μαζί τους και η Αλίκη. Θα προλάβει να πετάξει με τοΒιαστικό Πουλί του Νότου γιατί Ο Ηλιος του Μεσημεριού έχει ήδη αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.

Την παρέα συμπληρώνει ο Μύρωνας Στρατής, παίζοντας κιθάρα και παρουσιάζοντας τραγούδια από το πρώτο του cd με τίτλο Ιστός, μας χαρίζει Φλεγόμενα Αστέρια και συμβουλεύει Χαμογέλα Ξανά.

Ο Μύρωνας Στρατής έγινε γνωστός από το φετινό Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης , όπου ξεχώρισε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με το κομμάτι Τι ζητάς, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

INFO
Παρασκευή 2 & Παρασκευή9 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος με ποτό 20 ευρώ, Φιάλη αλκοόλ 120 ευρώ/4 άτομα, Κρασί 60 ευρώ /2 άτομα.
Αγ. Νικολάου 3 & Κασσάνδρου
E-mail: [email protected]
Επικοινωνία – κρατήσεις: 2310 270016