Ο πολυχώρος Floral Books & Coffee, συνεχίζει και τον Ιούνιο να φιλοξενεί ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Την Τετάρτη στις 2 Ιουνίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει

συνέντευξη τύπου της Σχολής Ορνεράκη, στις 12 το μεσημέρι. Στη συνέντευξη Τύπου, θα παρουσιαστεί από τη διεύθυνση της σχολής, η ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο Αποκλίνον Άστυ που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο  ΜΕΛΙΝΑ, του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, από τις 21 μέχρι τις 26 Ιουνίου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας στις 20.00, σειρά έχει η παρουσίαση της νέας λογοτεχνικής σειράς Πεζογραφικές Επισημάνσεις. Οι εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα παρουσιάζουν τους δύο πρώτους τίτλους της νέας λογοτεχνικής σειράς Πεζογραφικές Επισημάνσεις υπό τη διεύθυνση της συγγραφέως Αγγέλας Καστρινάκη: Το Λεμονοδάσος του Κοσμά Πολίτη και η Η άρρωστη πολιτεία της Γαλάτειας Καζαντζάκη.

Για τα δύο βιβλία θα μιλήσουν: ο Μένης Κουμανταρέας, συγγραφέας, ο Ευγένιος Ματθιόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης στο Παν/μιο Κρήτης και η Φωτεινή Τσαλίκογλου, Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πάντειο Παν/μιο – συγγραφέας.