Μουσική / Μουσικά Νέα

Dulce Pontes in concert

Η μεγάλη παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια Dulce Pontes επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την χώρα μας για να χρωματίσει με την υπέροχη φωνή της δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θε…

Η μεγάλη παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια Dulce Pontes επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την χώρα μας για να χρωματίσει με την υπέροχη φωνή της δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι πλέον οικουμενικοί ήχοι της πορτογαλέζικης παράδοσης από τη φωνή μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας, που δικαιωματικά βρίσκεται ψηλά στη διεθνή μουσική σκηνή, βρίσκουν την πραγματική ερμηνεία που τους ταιριάζει. Η Dulce Pontes γεννήθηκε στο Montijo της Πορτογαλίας το 1969 και κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Εθνικό Φεστιβάλ τραγουδιού της χώρας της το 1991. Εκείνη τη χρονιά μάλιστα εκπροσώπησε τη χώρα της στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όπου κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ερμηνείας.

Ήταν η πρώτη φορά που ολόκληρη η Ευρώπη και ο κόσμος άκουγε την υπέροχη φωνή της. Αυτό ήταν και το σημείο εκκίνησης για τη μεγάλη τραγουδίστρια. Ακολούθησαν πολλά άλμπουμ που την καταξίωσαν στο χώρο. Το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο O Coracao Tem Tres Portas έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και το αφιερώνει στη μεγάλη Amalia Rodriguez.

Archive Content / Archive Content

Dulce Pontes in concert

Η μεγάλη παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια Dulce Pontes επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την χώρα μας για να χρωματίσει με την υπέροχη φωνή της δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θε…

Η μεγάλη παγκοσμίου φήμης ερμηνεύτρια Dulce Pontes επισκέπτεται για ακόμα μια φορά την χώρα μας για να χρωματίσει με την υπέροχη φωνή της δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Οι πλέον οικουμενικοί ήχοι της πορτογαλέζικης παράδοσης από τη φωνή μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας, που δικαιωματικά βρίσκεται ψηλά στη διεθνή μουσική σκηνή, βρίσκουν την πραγματική ερμηνεία που τους ταιριάζει.

Το τελευταίο άλμπουμ της με τίτλο O Coracao Tem Tres Portas έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία και το αφιερώνει στη μεγάλη Amalia Rodriguez.