Οι Dub Pistols έχουν κάνει όσα είναι δυνατό να κάνει μια μπάντα και θέλουν ακόμα περισσότερα. Το ίδιο και οι φαν τους, που περιμένουν με αγωνία την 28η Νοεμβρίου…

Έχουν περιοδεύσει τον κόσμο περισσότερες φορές απ\’ όσες κάποιοι έχουν αλλάξει κανάλια στην ΤV, έχουν περάσει χρόνια που σπάνε την Αμερική σε μικροσκοπικά κομμάτια με punk-rock roadshows.

H μουσική τους εμφανίζεται σε τόσες πολλές ταινίες του Hollywood που ούτε οι ίδιοι μπορούν να θυμηθούν, αν και θυμούνται την δημιουργία του κεντρικου theme για την ταινία Y Tu Mama Tambien, Here comes the Mayo στο Μεξικό με τους Molotov και τη συνεργασία με τον Busta Rymes για το soundtrack του Blade II.

Έχουν εμφανιστεί στην Αυστραλία και σε έξι χώρες της Σαουδικής Αραβίας σε λιγότερο από εβδομάδα, ενώ έπαιξαν live μαζί με τον Fat boy slim στη Νέα Υόρκη δώδεκα ώρες πριν τα δύο αεροπλάνα πέσουν στους δίδυμους πύργους.

Τώρα μάλλον ευτυχισμένοι που έχουν γράψει την καλύτερη μουσική της ζωής τους μαζί με τον μύθο της Reggae και δημιουργό των Massive Attack, Horace Andy, τον Ήρωα των Specials Terry Hall, τον αρχηγό των θρυλικών Skatalites, Tommy McCook και με μια βαλίτσα αποσυνθετικές επιτυχίες από Trip hop, ska, pop, Big beat όπως το problem is, το official Chemical, το Peaches και το Remake του Rapture των Blondie θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ κανείς για να μην χορέψει μαζί τους στο πιο γεμάτο show της Παρασκευής.

Μαζί τους οι Ska-punk Go over 1000, που έχουν σκοπό να ζεστάνουν το κλίμα για τα καλά!