Ο Χώρος Τέχνης Ασωμάτων στο Θησείο παρουσιάζει το έργο Dreamville σε σκηνοθεσία Έφης Μεράβογλου …

από τις 12 Νοεμβρίου 2012. 

Το DREAMVILLE έχει ήδη γνωρίσει την επιτυχία και τη μεγάλη αγκαλιά του κοινού καθώς μέχρι στιγμής το έχουν παρακολουθήσει περίπου 1500 άτομα. Το Dreamville θα παρουσιάζεται από 12 Νοεμβρίου 2012 & κάθε Δευτέρα για λίγες μόνο παραστάσεις.

Σε ένα μέρος όπου τίποτα δεν φαίνεται αληθινό , όπου όλοι οι άνθρωποι λένε την αλήθεια και μόνο αυτό που σκέφτονται . Τι γίνεται όταν στην ζωή τους εισβάλλει μια λέξη, μια συνήθεια πρωτόγνωρη. Πως θα την αντιμετωπίσουν; Πως θα ήταν ο κόσμος χωρίς το ψέμα; Η φιλία, ο έρωτας, το μίσος, η ηθική ,η θρησκεία θα υπήρχαν; Στο Dreamville, τίποτα δεν βγαίνει εκτός προγράμματος. Οι καθημερινές συνήθειες δεν αλλάζουν , οι άνθρωποι ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι μοναδική. Ο Χρόνος παίζει καθοριστικό ρόλο .Τι συμβαίνει όμως όταν χάνουμε την ισορροπία μας και περνάμε στην άλλη πλευρά; Όταν οι ενοχές και ο φόβος δημιουργούν το Dreamville.

Η παράσταση Dreamville θα ανέβει στο θέατρο ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, στο Θησείο (Το θέατρο βρίσκεται πολύ κοντά στον ηλεκτρικό του Θησείου).

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΚΕΙΜΕΝΟ / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΕΦΗ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΧΑΙΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΕΦΗ ΜΕΡΑΒΟΓΛΟΥ

 
ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Έφη Μεράβογλου
Κωνσταντίνος Λαχανάς
Φωτεινή Κρόκου
Στέφανος Γεωργόπουλος
Έλενα Σιόρεντα
Στέλιος Μπεμπλιδάκης
Ισαβέλλα Αναστασίου
Κατερίνα Μπουζάνη
Τάσος Τζιβίσκος
Σοφία Ντουμάνη

Voice off: Χρήστος Σιμαρδάνης