Αυτή τη φορά special guest θα είναι ο Blaine Reininger, που θα ερμηνεύσει συνθέσεις του Τηλέμαχου Μούσα και δικές του!

Ο πολυσχιδής πολυοργανίστας και συνθέτης, Τηλέμαχος Μούσας, μετά τις επιτυχημένες προσωπικές του δουλειές “Κυκνοστάλαγμα” και “Newborn”, τις βραβευμένες διεθνώς συνθέσεις του για θέατρο και σύγχρονο χορό, όπως επίσης και τη συνεργασία του με τον αείμνηστο Θάνο Ανεστόπουλο (Διάφανα Κρίνα), τον Blaine Reininger (TUXEDOMOON) και προσφάτως με τα Υπόγεια Ρεύματα, επιστρέφει στις jazz ρίζες του και παρουσιάζει live με το καινούργιο κουαρτέτο του, το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Dreamtime” όπως φυσικά και επιλεγμένες συνθέσεις από τα προηγούμενα άλμπουμ και ακυκλοφόρητες συνθέσεις του, που προέκυψαν από πρόσφατες συνεργασίες.

Ένας κορυφαίος μουσικός κοντά μας!

TILEMACHOS MOUSSAS NEW QUARTET

Tηλέμαχος Μούσας: κιθάρα, μουσικό πριόνι
Ιάκωβος Παυλόπουλος: τύμπανα
Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος: κοντραμπάσο
Γιώργος Κωνσταντελάκης: πιάνο

Special Guest:
Blaine Reininger

Dreamtime

Στο Dreamtime (Ankh Productions), η ηλεκτρική κιθάρα και το μουσικό πριόνι του Τηλέμαχου Μούσα συνδιαλέγονται με το basso continuo του H. Purcell, και η βιρτουόζικη αυτοσχεδιαστική με το swing και τις πολυρυθμίες.

Η μουσική του Τηλέμαχου χαρακτηρίζεται από τη ζωντάνια της σύγχρονης jazz σκηνής, την ποικιλοχρωμία των μουσικών του κόσμου αλλά και τη λεπτότητα της πρώιμης κλασικής μουσικής παράδοσης.

Dreamtime, ένα ταξίδι στον Ονειροχρόνο. Ποικίλα μουσικά ιδιώματα & ηχοχρώματα που συνδυάζονται με έναν παιχνιδιάρικο, αυτοσχεδιαστικό τρόπο… μια έντονη μουσική εμπειρία, ένα ηχητικό ψηφιδωτό… ένα παλίμψηστο από ηχοτοπία που συνυπάρχουν, συνδιαλέγονται και αλληλοσυμπληρώνονται.

Tilemachos Moussas Trio

Τηλέμαχος Μούσας/ ηλεκτρική και midi κιθάρα, μουσικό πριόνι
Πάνος Τζινιόλης/ ντραμς
Γεώργιος Γαλόπουλος/ κοντραμπάσο

* Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα. Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και την μετάβαση στις τουαλέτες, είναι υποχρεωτική.