Φέτος περισσότερο από ποτέ, νιώθουμε όλοι την ανάγκη να ονειρευτούμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο για το μέλλον. Η Τέχνη δεν μπορεί παρά να είναι το ιδανικό όχημα για την επίτευξη ενός τέτοιου ιδανικού. Σε στιγμές ιστορικά κρίσιμες όπου η ανθρωπότητα έχει να αντιμετωπίσει το συλλογικό τραύμα της ασθένειας του φυσικού σώματος και την επώδυνη διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, σε τέτοιες στιγμές όπου όλοι μας καλούμαστε να εξετάσουμε με συλλογικό σθένος και ατομική υπευθυνότητα στις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα παγκοσμίως, η Τέχνη στέκεται ως φάρος φωτεινός σε μια τέτοια πορεία.

Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση με τίτλο Dream Big στην γκαλερί Artzone 42 και σε επιμέλεια της θεωρητικού τέχνης Δόμνας Χανουμίδου έχει ως σκοπό να φωτίσει το δρόμο των μεγάλων ονείρων μέσα από έργα μικρών διαστάσεων. Κι αυτό γιατί το οι μεγάλες ιδέες μπορούν απλά να χωρέσουν παντού!

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Enoch Chinweuba, Karima Duchamp, Spyros Gerecos, Federica Grasso (alias Quiete), Francois Jacob, Illy M. (Ilenia Madaro), Hilary Opperman, William Robert, Mike Vira, Lena Zak, Κώστας Καλέντζης, Αγλαϊα Πειθή


Κεντρική φωτογραφία θέματος: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ Κορονοϊός και Δρόμος Λάδι σε καμβά, 53 x 40 cm