Το εκρηκτικό συγκρότημα που ξεπήδησε από την acid χορευτική σκηνή του Λονδίνου των 90\’s έρχεται για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στη σκηνή του AN Club.

Τους Dreadzone αποτελούν το ιδρυτικό μέλος Greg Dread στα ντραμς μαζί με τον αρχικό μπασίστα Leo Williams, τον θρυλικό reggae τραγουδιστή Earl 16 και τον MC Spee στα φωνητικά, καθώς και τους Chris Compton στη κιθάρα και Chris Oldfield στις τεχνολογίες.

Τα δυναμικά τους live είναι το χαρακτηριστικό του σχήματος και ο ήχος τους είναι ένα εκρηκτικό μίγμα reggae dub, rock, acid techno και alternative electronica.  Όσοι θυμούνται την εμφάνισή τους στην Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής το 2007 στην Αθήνα μπορούν να επιβεβαιώσουν γιατί είναι το συγκρότημα που λάτρεψε ο John Peel του BBC Radio1.

Το 2009 τους βρίσκει στο δρόμο με ένα πολύ δραστήριο πρόγραμμα εμφανίσεων σε όλη την Ευρώπη για την προώθηση του καινούργιου single Beyond a Rock, προπομπό του πολυ-αναμενόμενου, έκτου κατά σειρά, album τους. 

Τη συναυλία ανοίγει ζωντανά και κεφάτα η reggae δύναμη των FUNDRACAR, ενώ το aftershow party αναλαμβάνει η πιο δραστήρια underground drum and bass κολεκτίβα της Αθήνας, οι FUNXION.