Ο Dousk είναι ένας από τους καλλιτέχνες που κατάφερε να βγεί έξω από τα
σύνορα της Ελλάδας και απέκτησε μεγάλη απήχηση στην διεθνή ηλεκτρονική
μουσική σκηνή. Το 2005 έκανε το ντεμπούτο του με την Klik Records με τον δίσκο D.I.Y. Ένα άλμπουμ με underground θεματικό ύφος που ένωνε στοιχεία downtempo, breakbeat, trip hop και της house, δημιουργώντας ένα μοναδικό ηχητικό αποτέλεσμα που γνώρισε μεγάλη αποδοχή από όλες τις γωνιές της χορευτικής μουσικής σκηνής.

Το μεγάλο ταλέντο και η δημιουργική ευφυΐα που επικρατεί στη μουσική του από την εποχή του \’D.I.Y\’, τον έχουν αναδείξει σε καταξιωμένο παραγωγό και αυτό αποδεικνύεται στο νέο του άλμπουμ Kind Of Human.

16 νέα tracks αποτελούν το Kind Of Human, το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ του το οποίο κυκλοφόρησε πάλι από την Klik Records. Ο Dousk αυτή τη φορά κινείται ακόμα πιο βαθιά στους downtempo ήχους, αγγίζοντας στοιχεία lounge και jazz. Πιο \’οργανικό\’ και πιο φυσικό\’ από το \’D.I.Y\’, καθώς ο Dousk συνεργάζεται με το ελληνικό συγκρότημα Flakes που ντύνει με κιθάρες και drums κομμάτια όπως τα \’Flunked\’, \’Dolly\’ και Good For You\’.

Το αποτέλεσμα είναι ένα deep, soulful άλμπουμ που αναπτύσσεται σταθερά και εντυπωσιακά από το πρώτο track μέχρι τη κορύφωσή του.