Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα singles από το επερχόμενο άλμπουμ του, συμπεριλαμβανομένων των “Hypnotized”, “Exotica”, “Fireworks” και “Playbox”, σήμερα ο αναγνωρισμένος παραγωγός μας δίνει το 5ο και τελευταίο δείγμα με τίτλο “Dopamine” πριν τη κυκλοφορία του ολοκληρωμένου άλμπουμ “Exotia”, το οποίο θα βρίσκεται στα χέρια μας στις 15 Οκτωβρίου του 2021 από τη Panik records/Sony music.

Για το νέο single, o Purple Disco Machine συνεργάστηκε με τη τραγουδίστρια και στιχουργό από τη Δανία Eyelar, η οποία έχει χαράξει ήδη μια λαμπρή καριέρα γράφοντας τραγούδια σε συνεργασία με καλλιτέχνες όπως οι Demi Lovato, Little Mix, Charli XCX, Bastille και David Guetta, ενώ παράλληλα έχει τη στήριξη του BBC Radio και επίσης πρόσφατα κατάφερε να πραγματοποιήσει τη πρώτη της συναυλία ως πρώτο όνομα στο Camden Assembly του Λονδίνου με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί. Το “Dopamine” είναι μια αρμονική συνύπαρξη μεταξύ έξυπνων στίχων και pop διάθεσης που δίνει η Eyelar, σε συνδυασμό με το μπάσο και το όλο funky στιλ με την υπογραφή του Purple Disco Machine.

Ο Purple Disco Machine σύντομα έγινε πρώτο όνομα στο χώρο με τη δημιουργία διεθνών επιτυχιών όπως το “Hypnotized” σε συνεργασία με τη Sophie και τους Giants και πιο πρόσφατα με το “Fireworks” σε συνεργασία με τη Moss Kena και τους The Knocks.

Το “Hypnotized” έγινε ένας παγκόσμιος ύμνος , με streams που ξεπερνούν τα 250 εκατομμύρια σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ παράλληλα έχει γίνει τριπλά πλατινένιο στην Ιταλία, τη Πολωνία και την Ελβετία.

Στα ίδια χνάρια βαδίζει και το “Fireworks” το οποίο έχει ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια streams μέχρι σήμερα, ενώ παράλληλα κυριαρχεί στα ραδιόφωνα της Ευρώπης, φτάνοντας στο #1 των airplay charts σε Ιταλία και Γερμανία και παράλληλα έφτασε στο #41 στις αναζητήσεις του παγκόσμιου chart για το Shazam.

Με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο streams μέχρι σήμερα στο ενεργητικό του, και πάνω από εννιά εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές στο Spotify, ο Purple Disco Machine συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και να είναι ο #2 Beatport καλλιτέχνης όλων των εποχών.

Με την επιτυχία των remixes σε καλλιτέχνες όπως οι Dua Lipa, Mark Ronson, Foals, Calvin Harris, Fatboy Slim, Sir Elton John, Royal Blood, Lady Gaga & Ariana Grande, Duke Dumont, Diplo και SIDEPIECE, προσθέτοντας φυσικά και τις δημιουργίες του “Body Funk”, “Dished (Male Stripper)” και “Devil In Me” σε συνεργασία με τους Duane Harden και Joe Killington” από το ντεμπούτο άλμπουμ  το “Soulmate” , ο Purple Disco Machine δείχνει ξεκάθαρα πως ο μόνος δρόμος είναι η κορυφή.