Το Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. μας προσκαλεί στο D.O.M.I. /*festival*/ , ένα ξεχωριστό τριήμερο νεανικής δημιουργίας! Στις 11, 12 και 13 Ιουνίου θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα στον εκπληκτικό χώρο του ATTALOS HALL και θα γιορτάσουμε με τους τελειόφοιτους του Ι.ΙΕΚ D.O.M.I. και όλους τους νέους της Αθήνας.

Όλες τις ημέρες, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, το κοινό θα μπορεί να επισκέπτεται τον χώρο του ATTALOS HALL και να παρακολουθεί happenings, δράσεις και παρουσιάσεις των πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών. Art & Design, Cinema & TV, Μόδα & Ομορφιά, Sound & Music, Πληροφορική & Νέες Τεχνολογίες, Τουριστικά Επαγγέλματα, Σεφ ελληνικής & Διεθνούς Κουζίνας, Οικονομία – Διοίκηση, Παιδαγωγικά, Επαγγέλματα Υγείας, Δημοσιογραφία στήνουν μία πολύχρωμη γιορτή και δημιουργούν το πιο ξεχωριστό και νεανικό Φεστιβάλ της πόλης, στις αρχές του καλοκαιριού.

Από τις δημιουργικές «Παρουσιάσεις Πτυχιακών Εργασιών Τελειόφοιτων Σπουδαστών» στην ευφάνταστη «Έκθεση Εφαρμοσμένων Τεχνών & Νέων Τεχνολογιών» και από τις ενδιαφέρουσες «Προβολές Σπουδαστικών Ταινιών Μικρού μήκους σε ένα εντυπωσιακό “Beauty & FashionShow”, το D.O.M.I. /*festival*/ και οι επίσημοι καλεσμένοι του, αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάματος, σας καλωσορίζουν! Για τρεις ημέρες οι νέοι βγαίνουν μπροστά με τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα όνειρά τους και τα μοιράζονται μαζί σας!  

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ D.O.M.I. /*festival*/

ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ART & DESIGN | Καθημερινά 10:30 με 21:00

Τετάρτη 11.06.2014 | 10:30
Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών τελειόφοιτων Πληροφορικής και Οικονομίας –Διοίκησης
2η Ημερίδα Νέων Τεχνολογιών σε συνεργασία με την  ΕΛ/ΛΑΚ

Τετάρτη 11.06.2014 | 19:30
Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών τελειόφοιτων Γραφιστικής – Εικονογράφησης
Celestino Summer Collection 2014 – Fashion prints & logos | Προβολή των δημιουργιών των σπουδαστών σε επιτροπή από διακεκριμένους επαγγελματίες και εκπροσώπους της εταιρείας CELESTINO

Πέμπτη 12.06.2014 | 11:00
Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών τελειόφοιτων Παιδαγωγικών και Έκθεση «ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ»
Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών Επαγγελμάτων Υγείας

Πέμπτη 12.06.2014 | 19:30
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ  (Μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, 3DAnimation, Video art, Videoclip, Videogames)

Παρασκευή 13.06.2014 | 11:00
Παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών τελειόφοιτων Αισθητικής και Κομμωτικής

Παρασκευή 13.06.2014 | 21:00
Βeauty & FashionShow | Δημιουργίες τελειόφοιτων Ενδυματολογίας
Με τους Σχεδιαστές Μόδας και Συνεργάτες μας: Μίλτο Μπαμπανίκο, Δημήτρη Στρέπκο, Κωνσταντίνο Μητροβγένη, Laskaris, στυλίστες και επίσημους καλεσμένους από τον χώρο της Μόδας.  Μουσική από τον βραβευμένο μουσικό παραγωγό Νίκο Γκαραβέλα και το G-Radio