Η μαγευτική φωνή του Ιρλανδικού συγκροτήματος Granberries, έρχεται στην Ελλάδα για δύο και μοναδικές εμφανίσεις.

Η μαγευτική φωνή του Ιρλανδικού συγκροτήματος Granberries, έρχεται στην Ελλάδα για δύο και μοναδικές εμφανίσεις. Την Πέμπτη 21 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί στη Μονή Λαζαριστών της Θεσσαλονίκης και το Σάββατο 23 Ιουνίου στο θέατρο του Λυκαβητού στην Αθήνα.


Ήδη από την πρώτη της εμφάνιση με το δημοφιλές συγκρότημα, κατάφερε να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό και να εντυπωσιάσει με τη φωνή και τα τραγούδια της.


Σε ηλικία 19 ετών εισχώρησε στο συγκρότημα και έμεινε μαζί τους μέχρι 2003, όταν διαλύθηκαν. Οι επιτυχίες τους πολλές, όπως το τραγούδι, Zombie, ένα από τα πιο γνωστά της καριέρας τους, καθώς και το ξεχωριστό Linger.


Πέντε άλμπουμ ήταν αρκετά για να αγαπηθούν και να γίνουν γνωστοί, φαίνεται όμως πως δεν ήταν αρκετά για να συνεχίσουν τη κοινή τους πορεία, αφού από το 2003 έως σήμερα, διασχίζουν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.


Η Dolores στις 7 Μαϊου υπόσχεται να μας καταπλήξει πάλι με τη κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ,στο οποίο και συνεργάζεται με τον ντράμερ των Therapy.


Παρ’όλο το μικρό της ηλικίας της η Dolores O’ Riordan έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά από το γάμο της με τον μάνατζερ των Duran Duran, Don Burton.


INFO
21/06/07 Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη
23/06/07 Θέατρο Λυκαβητού, Αθήνα
Εισητήριο: Η προπώληση θα ξεκινήσει από τα 30 ευρώ, ενώ θα συνεχιστεί στα 35 ευρώ.(Το βράδυ της συναυλίας η τιμή θα είναι 40 ευρώ).
Διάθεση Εισιτηρίων: Ticket Point
Οι πόρτες θα ανοίξουν από τις οκτώ.