Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου οι Cosmonauts φέρνουν στα decks του Steam τον Dj Masda, τον Evan Baggs και τον Mr.Roussos.

Ο Dj Masda δεν συγκαταλέγεται τυχαία στη λίστα των κορυφαίων underground καλλιτεχνών της Ιαπωνίας! Αρκεί κάποιος να ακούσει ένα από τα podcast mixes του ή να παρακολουθήσει ένα live του και θα καταλάβει γιατί ξεχωρίζει. Δε σταματά να εξερευνά τον απέραντο κόσμο της House και Techno ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέα μουσικά «διαμάντια».

Αψεγάδιαστο play list, mixing ακριβείας, δεξιοτεχνική ακροβασία ανάμεσα σε ήχους του χθες και του σήμερα, αποτελούν τη συνταγή για το απόλυτα ξεσηκωτικό live!

Ο Νεοϋορκέζος Evan Baggs, ένα «αυθεντικό ταλέντο», σύμφωνα με κορυφαίους DJs, φέρνει στις αποσκευές του ευφάνταστα tracks μιξαρισμένα με απόλυτη ακρίβεια και με το πάθος που τον χαρακτηρίζει απογειώνει το κοινό από τα decks!

Μία ημέρα μετά, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, αναλαμβάνει το Deep Phase και προσκαλεί στο Steam τον Stiv Hey. Μαζί του οι Mikee και St. M.

Ο Stiv Hey, ένας από τους πλέον ανερχόμενους DJs και παραγωγούς της Ιταλικής και παγκόσμιας new techno σκηνής, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ο Μιλανέζος Dj μας υπόσχεται φουτουριστική techno, τέλεια μίξη driving basslines και solid grooves και έναν καθαρά «υπνωτικό ήχο» που θα μας συναρπάσει!

Μην το χάσετε!

See you on the dancefloor!