Η «Μικρή Σκηνή» είναι ένας θεσμός της πόλης μας που κάθε χρόνο υποδεχόμαστε με μεγάλη ανυπομονησία και αγάπη. Επιλέξαμε θεατρικές παραστάσεις που θα μας δώσουν το ερέθισμα να προβληματιστούμε τόσο για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων όσο και για τη δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 5.00 μ.μ.
«Ο Σούπερ Ήρωας Μέσα Σου»

Οι σούπερ ήρωες προετοιμάζουν το εορταστικό κλίμα της Αποκριάς με τις περιπέτειες τους προσπαθώντας να βγάλουν στην επιφάνεια τη δύναμη που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Παιδική σκηνή ΔΗ.ΛΙ

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, ώρα 12.30 μ.μ.
«Η κούνια του Καραγκιόζη»

Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει να επαναλειτουργήσει την κούνια για την ψυχαγωγία των παιδιών. Ακολουθούν κωμικές σκηνές και μπλεξίματα όταν έρχονται οι φίλοι του Καραγκιόζη για να κουνηθούν. Ιδιαίτερα με τον θείο του το Μπάρμπα Γιώργο!

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

Σάββατο 2 Μαρτίου, ώρα 6.00 μ.μ.
«Δυο τρελοί τρελοί Αποκριάτικοι πιγκουίνοι!!»

Μέσα σε μια ευφάνταστη και χαρούμενη αποκριάτικη ατμόσφαιρα δυο πιγκουίνοι ενθαρρύνουν τα παιδιά να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν με τις γκάφες τους.

Θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Κυριακή 3 Μαρτίου, ώρα 12.00 μ.μ.
«Ο γαϊγλάρος»

Η ιστορία πραγματεύεται το θέμα της διαφορετικότητας, της ανάγκης για ένταξη στο κοινωνικό σύνολο και τη σημασία του βρει κάποιος τη δύναμη να βασιστεί στα δικά του φτερά!

ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙ.

Σας περιμένουμε για να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε!

Photo credit: Dynamic Wang, Unsplash