Η παράσταση «Λέω να πάρω κάκτο» αποτελεί μια στάση στη δεκαετία των 40, έναν σταθμό ζωής όπου η πιο μεγάλης σημασίας και δεσμευτική απόφαση που φαίνεται ικανός να πάρει είναι η αγορά ενός… κάκτου.

Με πάνω από 1.000 παραστάσεις σε Αθήνα και επαρχία από το ξεκίνημά του στις «Νύχτες Κωμωδίας» ο Δημήτρης Χριστοφορίδης φέρνει εμπειρία, ευστροφία και χιούμορ που τσιγκλάει τις ανασφάλειες αλλά και τις πιο τρυφερές απορίες της ‘μέσης’ ηλικίας.

Η παράσταση του αποτελεί ένα ‘υπαρξιακό’ stand up. Όχι γιατί είναι βαρύ και “πωπω ο Χριστοφοριδης είναι η μετεμψύχωση του Σαρτρ” αλλά γιατί καλεί το κοινό να μετακινηθει – έστω και λιγο.

Και εκεί, μέσα στη μετακίνηση, γεννιέται το πιο ουσιαστικό γέλιο.

Έτσι πιστεύει αυτός τουλάχιστον, δεν το είπε και ο Φρόυντ.

Μία μίξη καθημερινών παρατηρήσεων, προσωπικών διλημμάτων, εσωτερικής αναζήτησης και σαρκαστικής κωμωδίας — όπως λέει κι ο ίδιος, αν πρέπει να μεγαλώσεις, τουλάχιστον να το κάνεις με φαΐ, φίλους… και έναν κάκτο στο περβάζι.

Διάρκεια: 75 λεπτά