Μετά το Ronnie Scott’s Club για το London Jazz Festival, το Dizzy’s Club Jazz at the Lincoln Center στην Νέα Υόρκη και τις παρουσιάσεις του στα TEDx Tokyo και TEDx Athens με θέμα “Jazz Democracy”, ο Δημήτρης Βασιλάκης επιστρέφει στο Half Note για δύο μοναδικές εμφανίσεις.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, θα παρουσιάσει κομμάτια από το “Across The Universe” και νέο ακυκλοφόρητο υλικό που θα ηχογραφηθεί σύντομα για την Candid Records.

Και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 θα παρουσιάσει αφιέρωμα στον μεγάλο τρομπετίστα και τραγουδιστή της τζαζ Chet Baker, με αγαπημένα κομμάτια και τραγούδια που ερμήνευσε με τον αξεπέραστο cool ήχο του.

Μαζί του στο πιάνο και τις 2 μέρες ο superstar Νεοϋρκέζος μουσικός Benito Gonzalez! O Gonzalez παίζει και ηχογραφεί αρκετά χρόνια με τον Kenny Garrett, έχει κατακτήσει την κορυφή στο Great American Jazz Piano Competition, ενώ έχει εμφανιστεί live και ηχογραφήσει με τους Curtis Fuller, Pharaoh Sanders, Bobby Hutcherson, Christian McBride, Ignacio Berroa, Roy Hargrove, Rene McLean, Steve Turre, Hamiet Bluiett, Antonio Sanchez, T.K. Blue, Nicholas Payton, Azar Lawrence, Jackie McLean και άλλους.

Δημήτρης Βασιλάκης σαξόφωνα, φωνητικά
Benito Gonzalez πιάνο
Μάνος Λούτας μπάσο
Γιώργος Πολυχρονάκος τύμπανα