Το Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Χαλάνδρι παρουσιάζει τον Δημήτρη Βασιλάκη και την Βρετανίδα τζαζ ντίβα Juliet Kelly σε μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011.

Α΄ παρουσίαση στην Αθήνα 

Beatles, Doors, Nina Simone και Chet Baker σε πρωτότυπες τζαζ εκτελέσεις από το νέο άλμπουμ “Across The Universe” (Candid Records), καθώς και επιλογές από τις βραβευμένες συνθέσεις του, θα παρουσιάσει ο διεθνούς φήμης σαξοφωνίστας, τραγουδιστής και συνθέτης, Δημήτρης Βασιλάκης.

Ο Δημήτρης Βασιλάκης έχει ήδη στο ενεργητικό του τέσσερα άλμπουμ στην ιστορική τζαζ εταιρεία Candid Records, και έχει εμφανιστεί στα σημαντικότερα τζαζ club και φεστιβάλ παγκοσμίως, ενώ οι συνεργασίες του περιλαμβάνουν μερικούς από τους πιο αξιόλογους τζαζ μουσικούς, όπως τους Jeff “Tain” Watts, Dave Liebman, Marc Johnson, Abdullah Ibrahim, Essiet Essiet, Jamie Cullum, κ.ά.. Το τελευταίο του άλμπουμ “Across The Universe” ηχογραφήθηκε στην Νέα Υόρκη με συμμέτοχες κορυφαίων τζαζ μουσικών από όλες τις Ηπείρους.

Μαζί του θα εμφανιστεί η Juliet Kelly που, με τη ζεστή και αισθησιακή φωνή της, θα ερμηνεύσει αγαπημένα standards αλλά και κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία της.

Συμμετέχουν:

Δημήτρης Βασιλάκης: σαξόφωνα/φωνητικά
Juliet Kelly: φωνητικά
Μάνος Σαριδάκης: πιάνο
Μάνος Λούτας: μπάσο
Γιώργος Πολυχρονάκος: τύμπανα

Υπό την αιγίδα του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου