Δύο κόσμοι ενώνονται πάνω στην ίδια σκηνή. Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Ο ηλεκτρικός ήχος με την παράδοση, έρχονται την 

Πέμπτη 29 Ιουλίου στο θέατρο Βράχων για να μας χαρίσουν ξανά τα τραγούδια που αγαπάμε με τους βαλκανικούς ρυθμούς και τις lounge ατμόσφαιρες.

Πέρασαν χρόνια από τη θριαμβευτική συνεργασία τους στο Χάραμα και στο μεταξύ οι δύο τραγουδίστριες συνομίλησαν με νέα τραγούδια, άκουσαν νέους ήχους, γνώρισαν νέες μουσικές. Τις καινούργιες εμπειρίες και τις παλιές μνήμες ανταλλάζουν στη σκηνή. Το ένα τραγούδι μπαίνει μέσα στο άλλο, γίνεται είσοδος για το επόμενο. Επτά παθιασμένοι μουσικοί – όλοι της γενιάς των «20 και κάτι»- «διαβάζουν» διαφορετικά τη μουσική.

Κορύφωση της βραδιάς αποτελεί το «λαϊκό πρόγραμμα» το οποίο συνιστά μία νέα πρόταση διασκέδασης. Το μπουζούκι του Μανώλη Καραντίνη είναι εδώ, τα παλιά λαϊκά τραγούδια είναι εδώ, αλλά όλα μοιάζουν αλλιώς, καθώς οι Imam Baildi μιξάρουν ήχους και εποχές πάνω από τις μουσικές του Τσιτσάνη και του Ζαμπέτα, πάνω από τις φωνές της Δήμητρας και της Ελένης.

Μουσική: Επιμέλεια ορχήστρας/ keyboards, πιάνο, τρομπόνι: Χρήστος Αλεξάκης, τύμπανα: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, ακορντεόν: Μάνος Γρυσμπολάκης, ακουστική κιθάρα, μπουζούκι, φωνητικά: Κοσμάς Κοκκόλης, ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά: Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ηλεκτρικό, μπάσο: Γιώργος Μπουλντής.

Imam Baildi:
dj, programming: Ορέστης Φαληρέας, κρουστά: Λύσανδρος Φαληρέας, τρομπέτα: Περικλής Αλιώπης, μπουζούκι: Αλέξης Αραπατσάκοs, κλασική κιθάρα, τσέλο, φωνή: Σπύρος Βρυώνης, κλαρίνο, σαξόφωνο: Γιάννης Δίσκος