Ο Δημήτρης Τάσαινας και οι The Soul Vibrators θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust, τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2015.

Μαγεμένοι από τον ήχο των 60’s, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μαϊο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. Σχεδόν δυό χρόνια μετά, ανήμερα της επετείου από την εγκαθίδρυση της μαύρης επταετίας, οι Soul Vibrators ανεβαίνουν για πρώτη φορά στην σκηνή του Faust με στόχο μιαν ακόμα γιορτή.

Aπό το rock n roll,  60’s ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό.

Έχουν ήδη εμφανισθεί στο 2ο Aγρομουσικό Φεστιβάλ στη Λακωνία και στην Aegeanale 2013 στις Κυκλάδες, στο Φεστιβάλ Ασέληνον στην Άμφισσα και στο κλείσιμο της 4ης Biennale Αθήνας “AGORA”, καθώς και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας.

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο ” Vibrators for Christmas – The Holy Release”, ενω τον Οκτώβριο του 2014 εξέδωσαν την πρώτη ολοκληρωμένη mini- έκδοση με τέσσερα τραγούδια που ηδη διαγράφουν μια πορεία στο ζωντανό τους πρόγραμμα, με τίτλο “The Vibes are on – The ‘Residence’ release.

Δημήτρης Τάσαινας: φωνή
Αλέξανδρος Καραδήμος: Ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Γρηγοριάδης: Τύμπανα
Παύλος Μαραγκός: Ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Σπηλιόπουλος: Τρομπόνι

Poster by Illustrated Birds
([email protected] )

www.facebook.com/TheSoulVbrtrs
https://soundcloud.com/thesoulvibrators
https://www.youtube.com/user/thesoulvibrators
[email protected]