Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας…

Eίσαι Musical Addict? Grease, Mamma Mia, West Side Story, Cabaret, The Rocky Horror Show, La la land… Διάλεξε τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή και έλα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου να αποδείξεις τα ταλέντα σου. Η Houseband του gazarte, με τον George Zervos και την Eva Tsachra, επιλέγουν μουσικές από τα κορυφαία musical όλων των εποχών για χορό μέχρι τελικής πτώσης! Ζήσε το προσωπικό σου παραμύθι μόνο στο gazarte!

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το gazarte θα γεμίσει με Super Heroes! O Batman, o Superman, η Storm, o Wolverine με την παρέα τους παίζουν ελεύθερα με τις μαγικές τους δυνάμεις. Εμείς δεν θα το πούμε πουθενά… Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Jaguar Bombs για ένα άκρως σουρεαλιστικό soundtrack με τον rock n’ roll τσαμπουκά των 60s να “μπλέκεται” με μία playlist του MTV στα early zeros και με εφηβικούς pop ύμνους.

Mετά το live και τις δύο βραδιές στα decks του gazarte θα ανεβαίνουν Dj’s για να κρατήσει το party μέχρι το πρωί!

Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες αποκαλύπτοντας αυτό που κρύβουμε μέσα μας παρέα με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες που δημιουργούν το ιδανικό soundtrack για το μεγαλύτερο μασκέ party της χρονιάς και όλα αυτά με ελεύθερη είσοδο!

Ό,τι ταλέντο και αν κρύβετε, ήρθε η ώρα να το αποκαλύψετε! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, αναδείξτε το “ήρωα” που κρύβετε μέσα σας, και ελάτε να χορέψουμε μέχρι το πρωί!

Φέτος οι μάσκες… πέφτουν στο gazarte!

22/2 GEORGE ZERVOS – EVA TSACHRA + Dj’s
Dress Code: Musical Addicts

23/2 JAGUAR BOMBS + Dj’s
Dress Code: Super Heroes

Οι Jaguar Bombs αποτελούνται από τους:

Άγγελο Αϊβάζη
Βασίλη Νησσόπουλο
Γιάννη Ράλλη
Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο
Στέφανο Σακελλαρίου

Videos
https://vimeo.com/202734569/ec3557c6b9
https://www.youtube.com/watch?v=_8NLQPCck94
https://www.youtube.com/watch?v=H8Ogz1z4d80