«Γιατί ο χορός δεν μπαίνει σε καραντίνα, είναι μέσα μας!» Γίνετε συνδρομητές στο κανάλι του φεστιβάλ στο ΥouΤube και παρακολουθήστε δύο παραστάσεις την εβδομάδα. 

Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής:

“Babae“, που σημαίνει «γυναίκα» στα Tagalog (γλώσσα των Φιλιππίνων)

Είναι μια σόλο παράσταση εμπνευσμένη από τον Χορό των Μαγισσών (Witch Dance) της Mary Wigman. Η Alpuerto Ritter ενσωματώνει τις ιστορικές θυσίες των γυναικών και την απόλυτη ελευθερία, στον χαρακτήρα της μάγισσας. (Η παράσταση θα παραμείνει διαθέσιμη μέχρι τις 14 Απριλίου 2020.)

 Mnémosyne by Josef Nadj

Η Mnémosyne (Μνημοσύνη) εκφράζει τη μνήμη ενός κόσμου: του κόσμου του χορογράφου και εικαστικού καλλιτέχνη Josef Nadj. Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη του παράσταση, ο Nadj δημιουργεί ένα έργο σφαιρικό, φωτογραφικό εγχείρημα και ερμηνευτικό δρώμενο μαζί. Επιστρέφοντας σε μια τέχνη που ο Nadj καλλιέργησε παράλληλα με το κύριο έργο του, τη φωτογραφία, ο καλλιτέχνης ανασκάπτει τη μνήμη του για να διευρύνει για άλλη μια φορά τον δημιουργικό του ορίζοντα.

Περισσότερες online προβολές θα ανακοινωθούν σύντομα στη σελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο facebook, ενώ μπορείτε να δείτε όλες τις παραστάσεις εδώ