Εικόνες της καθημερινότητας και τοπία αποτυπώνονται στην πολυθεματική έκθεση φωτογραφίας του Παναγιώτη Κόνιαρη με τίτλο Δια φωτός γράφω- στιγμές -εικόνες- εντυπώσεις που διοργανώνει η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Κούνδουρος έχει γράψει για τον καλλιτέχνη: «Ο Παναγιώτης Κόνιαρης, χρόνια φωτογράφος, έχει από καιρό ξεπεράσει τα εργαλεία της δουλειάς του. Τα κουμπιά και τα διαφράγματα και οι φακοί δεν έχουν πια κανένα μυστήριο γι’ αυτόν. Τώρα κυρίαρχο και απαιτητικό προβάλει το θέμα, η επιλογή. Εδώ θα παιχτεί το τελικό παιχνίδι, αυτό είναι που θα τοποθετήσει τον φωτογράφο, στους μέτριους ή στους καλούς ή στους σπουδαίους, κι εγώ νομίζω πως ο Παναγιώτης Κόνιαρης είναι σπουδαίος.

Το πάθος του για την φύση, για τις εικόνες που θρέψανε την παιδική φαντασία του αυριανού φωτογράφου, δέντρα, κάμποι, σύννεφα που κυνηγιούνται στο σκοτάδι ενός χειμωνιάτικου τοπίου, ένα χρωματιστό λουλούδι, κρυμμένο μέσα σε πράσινα φύλλα που το πνίγουν, μια ανθισμένη μυγδαλιά και μαζί η θλίψη του φωτογράφου για τους καμένους κορμούς από τα πυρπολημένα λιόδεντρα του χωριού του. Όλα τροφή στο λαίμαργο φακό του..»