Ένας από τους δημοφιλέστερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, ο Δήμος Αναστασιάδης, επιστρέφει από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στη σκηνή του Σταυρού του Νότου plus.

Έχοντας καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί σε ένα ευρύ κοινό, με τραγούδια που ξεχωρίζουν για την αμεσότητα και την ιδιαίτερα ζεστή ερμηνεία τους, διακρίνεται παράλληλα και για την ικανότητα του να ανταπεξέρχεται με αξιώσεις σε πιο κλασικό ρεπερτόριο, όπως πρόσφατα στη συνεργασία του με τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τόσο σε δισκογραφία όσο και σε συναυλίες.

Έτσι πέρα από τα δικά του σούπερ ραδιοφωνικά χιτ (Μείνε δίπλα μου, Αν μ’αγαπάς, Ιδια μάτια, Πάντα και παντού μαζί σου, Εσύ και πολλά ακόμη), μπλέκει με εύστοχο τρόπο τραγούδια από το κλασικό ελληνικό ρεπερτόριο, παρουσιάζοντας επιλογές έκπληξη, που σχηματίζουν με σαφήνεια το πολύπλευρο καλλιτεχνικό προφίλ του.

Στις εμφανίσεις του Σταυρού θα συνομιλήσει με έναν από τους διαχρονικότερους δημιουργούς που δεν χρειάζεται συστάσεις, το Νίκο Ζιώγαλα. 

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Βασιλική, κα.).

Την μουσική παρέα συμπληρώνουν οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Ο Δήμος Αναστασιάδης έχει αποδείξει ότι τα live του αποτελούν την καλύτερη ευκαιρία για να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε, να τραγουδήσουμε παρέα και να ξεσηκωθούμε! Με την συνύπαρξη του Νίκου Ζιώγαλα στην σκηνή, με διασκευές και ντουέτα έκπληξη με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου, αναμένεται να αποτελέσει μια απο τις δυναμικότερες παραστάσεις του φετινού χειμώνα.

Παίζουν οι μουσικοί:

Κώστας Σκαγκαστάθης – μπάσο

Γιώργος Θεοδωρόπουλος – πλήκτρα

Μιχάλης Βρέττας – βιολί

Μάριος Στέρπης – κιθάρες

Μανώλης Τόμπρος – τύμπανα

Ηχοληψία: Φώτης Παπαθεοδώρου