Το θεατρικό φεστιβάλ Off off Athens ετοιμάζεται για τη δεύτερη εβδομάδα παραστάσεων! Μέχρι και το Σάββατο 6 Ιουνίου οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν τις πρώτες τρεις παραστάσεις, πριν αλλάξουν για τη δεύτερη εβδομάδα.

Την Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Ιουνίου το θέατρο Επί Κολωνώ ξεκινά τη δεύτερη εβδομάδα παραστάσεων με Το αυγό, από την ομάδα ZYWY, όπου δύο κλόουν προσπαθούν να αφηγηθούν μια ιστορία… μια ιστορία αινιγματική, με πολλές άνω τελείες και παρενθέσεις!

Στη συνέχεια, τις δύο επόμενες ημέρες, 10 και 11 Ιουνίου, έρχονται οι Lost Circus με την παράσταση Blur, ένα ξεχασμένο τσίρκο που αναδύεται από ονειρικούς ήχους και ομιχλώδεις ζωγραφικούς πίνακες και φέρνει μαζί του ξεθωριασμένες μνήμες και θολά συναισθήματα.

Και στο τέλος και της 2ης εβδομάδας θα συναντήσουμε την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Ιουνίου, το έργο …μπουκάλα, την οποία γυρνά η ομάδα Κίτα Μεκειάλο, παρουσιάζοντας ιστορίες θάρρους και αλήθειας. Με αφορμή το παιχνίδι ξετυλίγονται προσωπικές ιστορίες και βιώματα της πραγματικής ζωής, θάρρος και αλήθεια σε κάθε διάσταση.