Οι A&M Consultants, σας προσκαλούν στο Design [email protected] 2011, το σύγχρονο Εργαστήρι Εφαρμοσμένης Δημιουργικότητας, που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, 1 & 2 Οκτωβρίου, στην αποθήκη Γ’ της 1ης προβλήτας του ΟΛΘ, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, τεχνικές εταιρείες, κατασκευαστές κτηρίων, λάτρεις του design και απλοί επισκέπτες, αναμένεται να ενισχύσουν με την παρουσία τους τη διοργάνωση, μετατρέποντάς την για άλλη μία φορά σε σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του χώρου. Οι προσπάθειες των διοργανωτών, στοχεύουν επίσης στην προσέλκυση επισκεπτών από ευρύτερους επαγγελματικούς κλάδους, όπως ξενοδόχους, ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, αντιπροσώπους υλικών/επίπλων κ.λπ.

Τα προϊόντα, αντικείμενα και υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν, εντάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες:

Υλικά Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης
Είδη μπάνιου
Αρχιτεκτονικός και Διακοσμητικός Φωτισμός
Έπιπλα (οικιακά και επαγγελματικά).
Έπιπλα κουζίνας
Υπηρεσίες Design (Μελέτη – Σχεδίαση – Διακόσμηση χώρων, Αρχιτεκτονική τοπίου, Μελέτη Φωτισμού, Βιομηχανικός Σχεδιασμός κ.ο.κ.)
Ειδικές Κατασκευές

Την 1 & 2 Οκτωβρίου 2011, ο επαγγελματικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, θα συναντηθεί στο Design [email protected] 2011, για ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, εμπειριών, γνώσης και πληροφοριών. Παράλληλα, ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης των υλικών και των υπηρεσιών, οι ιδιαίτεροι εκθέτες, ο ξεχωριστός χώρος διεξαγωγής, η ημερίδα με τίτλο «Η Αρχιτεκτονική και το Design σε περίοδο κρίσης: μια πρόκληση για τους νέους δημιουργούς», καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με τη σχολή μόδας Pansik αλλά και με την ομάδα Σύγχρονης Τέχνης contACT, αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία της επίσκεψης για τον επαγγελματία, το  λάτρη του Design αλλά και τον απλό ιδιώτη.