Με αφορμή τη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ Hunt for the Sun από την ουκρανική Total Metal Records, οι Αθηναίοι heavy / epic / thrash metallers, Desert Near The End, πραγματοποιούν μία μοναδική συναυλία στο Ρομάντσο.

Με ήχο που ακροβατεί ανάμεσα στο brutal και το μελωδικό, οι Desert Near The End αποτελούν μία ανερχόμενη δύναμη του ελληνικού heavy metal underground, από την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους A Crimson Dawn το 2013, γεγονός που επιβεβαιώνουν τώρα με την νέα τους κυκλοφορία που θα  παρουσιάσουν ολοκληρωμένη σε αυτή τη μοναδική βραδιά.

Στη σκηνή θα τους συνοδεύσουν, οι epic heavy metallers War Dance που μόλις κυκλοφόρησαν το εμβληματικό ντεμπούτο full length άλμπουμ τους Wrath for the Ages. Οι War Dance με τις δυνατές και ποιοτικές ζωντανές εμφανίσεις τους, εντός και εκτός έδρας, δίπλα σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Manilla Road, Warlord και Scanner, έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ένα διαρκώς αυξανόμενο fan base.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι επίσης Αθηναίοι, speed / thrash metallers No Flame Candle που εντυπωσίασαν με το παρθενικό τους άλμπουμ  Dead Minds Dance (2013), από την κυκλοφορία του οποίου και μετά σημειώνουν διαρκώς σαρωτικές ζωντανές εμφανίσεις, με άξια αναφοράς τη συμμετοχή τους -ως opening act- στη μικρή περιοδεία των Σουηδών speed metallers Enforcer.

http://www.facebook.com/pages/Desert-Near-The-End/300395093318319

http://www.facebook.com/WarDance.Metal

http://www.facebook.com/NoFlameCandle