Ότι οι  Depeche Mode έρχονται στην Ελλάδα στις 12 Μαΐου το ξέρετε, είναι άλλωστε γεγονός! Μαζί τους οι Motor, που είναι και οι επίσημοι συνοδοιπόροι τους σε όλη την περιοδεία κατάκτησης του σύμπαντος, αλλά και…οι Puressence!

Η συναυλία των Depeche Mode, αν κρίνουμε από τη μεγάλη επιτυχία του νέου single Wrong, το νέο άλμπουμ Sound of the Universe που κυκλοφορεί τον Απρίλιο και με τις αμέτρητες παλιότερες επιτυχίες τους, σίγουρα δεν μπορεί παρά να είναι από μόνη της η καλύτερη συναυλιακή εμπειρία! Η βραδιά όμως γίνεται ακόμη πιο ελκυστική με την προσθήκη των electro – techno Motor και των Puressence στο grand opening του Terra Vibe Park στην πρώτη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού!!!

Οι Puressence, η μαγική τετράδα από το Μάντσεστερ και οι Motor- Mr No & Bryan Black (aka Motor), με χαρακτηριστικούς σκληρούς ηλεκτρονικούς ήχους θα ανοίξουν την συναυλία των Depeche Mode. Οι Motor είναι γνωστοί για τα remixes τους σε κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών όπως Depeche Mode, Marilyn Manson, Throbbing Gristle καθώς και για την συνεργασία τους με τον Felix Da Housecat, ως συμπαραγωγοί κομματιών για τον Γιαπωνέζο ροκ σταρ Atsushi Sakurai.