Συγκεκριμένα η Didi Music έκανε την εξής ανάρτηση στη σελίδα του Rockwave Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/rockwavefestival/):

“Οι συναυλίες του Global Spirit Tour των Depeche Mode έχουν διεξαχθεί υπό βροχή έως τώρα. Ο εξοπλισμός του συγκροτήματος έχει στηθεί και δουλεύουμε όλοι πυρετωδώς προκειμένου να ζήσουμε μια μοναδική live εμπειρία. Σχετικές με το λάιβ πληροφορίες στα τηλέφωνα του Ticket House, (2103626540, 2103608366) & του TerraVibe 2295029690 (εσωτ 112).”

Σε περίπτωση, λοιπόν, που κρατάτε στα χέρια σας τα εισιτήρια για το αποψινό live των Depeche Mode και έχετε αγωνία αν θα τα χρησιμοποιήσετε, μην απογοητεύεστε ακόμα! Ευχηθείτε να φτιάξει ο καιρός και φυσικά επικοινωνήστε με την εταιρεία διοργάνωσης, την υπηρεσία εισιτηρίων ή το χώρο του TerraVibe για να ενημερωθείτε σχετικά και να αποφύγετε οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία.

Λίγα λόγια για την Global Spirit Tour των Depeche Mode

Οι Depeche Mode, ένα από τα πλέον επιδραστικά σχήματα της μοντέρνας μουσικής ιστορίας ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους, η οποία ξεκινάει τον Μάιο του 2017, με αφορμή την κυκλοφορία του 14ου συνολικά δίσκου της καριέρας τους, ο οποίος κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 17 Μαρτίου. Η «Global Spirit» περιοδεία θα δώσει στους παλιούς αλλά και νέους fans του συγκροτήματος να παρακολουθήσουν τα ισοπεδωτικά και έντονα αισθαντικά shows των Depeche Mode.

Στο πρώτο σκέλος της Global Spirit περιοδείας θα δούμε τους Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher να παίζουν μπροστά σε πάνω από 1.500.000 fans, σε 32 πόλεις από 21 χώρες σε όλη την Ευρώπη. Η περιοδεία ξεκίνησε στην Stockholm’s Friends Arena, στη Στοκχόλμη στις 5 Μαΐου 2017 και περιλαμβάνει στάσεις σε μοναδικά venues όπως τα: Paris’ Stade de France, San Siro στο Μιλάνο, και το Berlin’s Olympiastadion. Εκτός αυτών οι Depeche Mode θα παίξουν για πρώτη φορά σε venues όπως τα: London Stadium, Otkritie Arena στη Μόσχα, και το Veltins-Arena στο Gelsenkirchen, της Γερμανίας. Η ευρωπαϊκή περιοδεία τελειώνει στις 23 Ιουλίου με ένα αποχαιρετιστήριο show στο Cluj-Napoca της Ρουμανίας.

Μετά το τέλος του ευρωπαϊκού σκέλους της περιοδείας η “Global Spirit” tour θα συνεχιστεί με σειρά από shows στην Βόρεια και Νότια Αμερική. Η προηγούμενη περιοδεία του συγκροτήματος: the Delta Machine Tour, προσέλκυσε πάνω από 2.500.000 fans σε sold out shows σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Νότια Αμερική, όντας ένας από τα μεγαλύτερα και πλέον πετυχημένα tours της ιστορίας.

Στην “Global Spirit” περιοδεία το συγκρότημα συνεχίζει την φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνεργασία του με την ελβετική εταιρεία κατασκευής ρολογιών Hublot, συγκεντρώνοντας χρήματα αλλά και εφιστώντας την προσοχή στο κοινό στο θέμα του Charity: Water, με σκοπό την παροχή πόσιμου νερού σε κάθε άνθρωπο στον πλανήτη. Το “Spirit” θα είναι το 14ο επίσημο album των μουσικών πρωτοπόρων και έρχεται σαν συνέχεια του Delta Machine που έφτασε στο top-five των charts σε 26 χώρες και στο νούμερο 1 σε 12 χώρες.

Το “Spirit” έρχεται σε παραγωγή του James Ford, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Simian Mobile Disco, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Florence and the Machine και Arctic Monkeys. Tο”Spirit” θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017, σε παγκόσμια διανομή της Columbia Records.

Μιλώντας στο Μιλάνο ο Dave Gahan σχολίασε: «Έχοντας πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους και παίζοντας μπροστά σε πάνω από 30 εκατομμύρια fans παγκοσμίως οι Depeche Mode δεν εφησυχάζουν με αμέτρητους καλλιτέχνες να τους αναφέρουν ως βασική πηγή έμπνευσης, ενώ οι κριτικοί τους αποθεώνουν σαν «ακόμη βαδίζουν σε φλεγόμενα μονοπάτια», ενώ «γίνονται ολοένα και πιο σημαντικοί όσο ο χρόνος περνά». Το “Spirit” και η περιοδεία που θα ακολουθήσει έχουν σαν στόχο και σκοπό να συνεχίσουν την ιστορία της μουσικής καινοτομίας καθώς και την κριτική και εμπορική επιτυχία του συγκροτήματος!

SPECIAL GUEST: The Raveonettes

Depeche Mode είναι παραπάνω από ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουν τα support συγκροτήματα της επερχόμενης ευρωπαϊκής περιοδείας τους. Στην χώρα μας μαζί με το σπουδαίο συγκρότημα θα εμφανιστούν οι The Raveonettes. Οι Depeche Mode συνεχίζουν την Global Spirit περιοδεία τους με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους 14ου συνολικά δίσκου της καριέρας τους, ο οποίος κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 17 Μαρτίου.

Οι The Raveonettes είναι ένα ροκ ντουέτο από την Δανία με έδρα το LA, αποτελούμενο από τους Sune Rose Wagner (guitar and vocals) και Sharin Foo (bass, guitar and vocals). Δικαίως θεωρούνται μια από τις πιο σημαντικές garage rock μπάντες της εποχής μας, που έπαιξαν δραστικό ρόλο, στην αναβίωση του garage μουσικού κινήματος, κερδίζοντας επάξια την θέση τους στην rock n roll ιστορία. Tα shows τους συνεχίζουν να είναι ξεχωριστό σημείο μεταφοράς για όσους έχουν την τύχη να τα παρακολουθήσουν.

Το πρόγραμμα της περιοδείας των Depeche Mode μαζί με τα opening acts κάθε σταθμού αυτής μπορείτε να το δείτε στο επίσημο site τους: www.depechemode.com


Πληροφορίες για τη συναυλία: Oι Depeche Mode live στο TerraVibe Park!