Η θεατρική παράσταση του έργου του Στρατή Πανούριου και της Μαρίας Κατσανδρή με τίτλο, DELIRIUM TREMENS, ανεβαίνει από τις 22 Μαρτίου μέχρι τις 24 Μαΐου στον θεατρικό χώρο, Συνεργείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Ένα έργο βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας αλκοολικής γυναίκας. Η Αφροδίτη αποφασίζει να γιορτάσει τα γενέθλιά της, καλώντας όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της.

Ο σκηνικός χώρος είναι ένα μπαρ – καθαρτήριο όπου ένας μυστήριος μπάρμαν θα οδηγήσει την Αφροδίτη σε μια απόφαση ζωής. Η Αφροδίτη θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της, με τα όνειρα και τους εφιάλτες της. Σ’ αυτή τη μάχη, θα νικήσει;

Ο τίτλος του έργου, Delirium Trements σημαίνει Τρομώδες Παραλήρημα και αποτελεί ένα από τα συμπτώματα του αλκοολισμού. Το σύμπτωμα αυτό ξεκινά απ’ το τρέμουλο των χεριών ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει τον αλκοολικό σε εφιαλτικές παραισθήσεις, ακόμα και στο θάνατο.

Στην παράσταση, παίζει μουσική και τραγουδάει ο Γιάννης Ψειμάδας.

Συντελεστές:
Κείμενο: Στρατής Πανούριος, Μαρία Κατσανδρή, Σκηνοθεσία: Στρατής Πανούριος, Σκηνικά: Αλεξάνδρα Σιάφκου, Κουστούμια: Δήμητρα Χίου, Φωτισμοί: Ηλέκτρα Περσελή, Μουσική Επιμέλεια – Σύνθεση: Γιάννης Ψειμάδας

Παίζουν:
Ανθή Ανδρεοπούλου, Στρατής Πανούριος,