Το καλοκαίρι αυτό ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα έχουν ετοιμάσει μία γενέθλια μουσική παράσταση, με τα καλύτερα νούμερα και τραγούδια από την περιπετειώδη της θητεία στα δρώμενα του μουσικοχορευτικού θεάματος, κλείνοντας τα δέκα της χρόνια.

Στις 15 και 16 Ιουλίου η Σπείρα Σπείρα εγκαινιάζει την καινούργια της υπεραραγωγή και κάνει την αθηναϊκή της πρεμιέρα στο γοητευτικό  θέατρο του Παπάγου.

Το μουσικό θέαμα «F e s t I  v a l i u m  09 – σας λείπει τίποτα?» αντλεί τις πρώτες ύλες από την επιθεώρηση, το ροκ, το λαϊκό και τις μπαλάντες και δημιουργεί  την ατμόσφαιρα, στην οποία ο μοναχικός μουσικός λόγος έρχεται να φωτίσει το συναίσθημα και την τρυφερότητα, τον αυθορμητισμό και τη νοσταλγία, το χιούμορ και το κέφι και απογειώνει το αίσθημα καταλήγοντας σε μια υπαίθρια διονυσιακή γιορτή.

Δύο ώρες γεμάτες με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη από το μεγαλύτερο μέρος του μουσικού του έργου, τραγούδια που γράφτηκαν για το θέατρο και το σανίδι, που στη διάρκεια του χρόνου έγιναν μεγάλες επιτυχίες μαζί με  ολοκαινούρια τραγούδια και  πρώτες εκτελέσεις και επιτυχημένα νούμερα πρόζας από σχεδόν όλες τις παραστάσεις, που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία.

Το «Festivalium 09 – σας λείπει τίποτα?» θα αποτελέσει και το εναρκτήριο έργο στην Αθηναίδα τον Οκτώβριο του 2009 και θα εμπλουτίζεται συνέχεια όσο τρέχει, με εμπνεύσεις τρέχουσες αλλά και παντοτινές, ενώ το «All that μπαζ» θα συνεχίσει για τους μυημένους κάθε Δευτέρα στον ίδιο χώρο.

Ημερομηνίες παραστάσεων:
15+16 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ
19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΔΩΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΑΘΗΝΑ)
28 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΡΧΑΙΟ ΩΔΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ
24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ