Η SPICY δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας από το 2010 προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες management, marketing και public relations, ενώ παράλληλα αναλαμβάνει τη διοργάνωση, το σχεδιασμό και την οργάνωση παραγωγής σημαντικών καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Η DEEP MUSIC συνεργάζεται ήδη με επαγγελματίες με εμπειρία και κύρος, που αγαπούν τη μουσική και την τέχνη του θεάματος εν γένει, γι’ αυτό και στοχεύει να σταθεί με ανανεωμένη μουσική οπτική σε ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και να δώσει βήμα σε νέους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές.

Κίνητρο και στόχος είναι να μπορέσει να συμβάλει δημιουργικά στην ανάδειξη αξιόλογων προτάσεων της σύγχρονης ελληνικής “εναλλακτικής” μουσικής.

Στο νέο label, υπεύθυνος είναι ο Τάκης Μουζάκης, γνωστός από την πολύχρονη πορεία του στον χώρο της εναλλακτικής ελληνικής μουσικής σκηνής ως παραγωγός και διοργανωτής συναυλιών με σημαντικές συνεργασίες (Αρλέτα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Πυξ-Λαξ, Μίλτο Πασχαλίδη, Ελένη Βιτάλη, Θάνο Μικρούτσικο, Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη, Μπλε, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Socrates, Locomondo και πολλούς άλλους).

Οι πρώτες κυκλοφορίες της Deep Music ήταν:

 • Το τραγούδι «Ιουλία» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου, που ακούστηκε στους τίτλους της τηλεοπτικής σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας».
 • Για την ίδια σειρά ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε το τραγούδι «Κόκκινο Νυφικό» και σφράγισε με την ερμηνεία του μια από τις πιο έντονες σκηνές της σειράς. Ένα έντονα φορτισμένο ζεϊμπέκικο σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.
 • O μελωδικός Παντελής Θαλασσινός με την παραδοσιακή χροιά που διακρίνει τη φωνή του ερμήνευσε το τραγούδι του γάμου των πρωταγωνιστών με τίτλο «Άστρο κι Ουρανός» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου.
 • Η εξαιρετική Βασιλική Καρακώστα με την διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού «Τρυγόνα» από τον Ανδρέα Κατσιγιάννη που κέρδισε τις εντυπώσεις από τους θεατές τις σειράς.

Όλα τα παραπάνω τραγούδια υπάρχουν στο original soundtrack της σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας», που περιλαμβάνει όλη την πρωτότυπη μουσική της σειράς και κυκλοφορεί από την Deep Music ως digital album, αλλά και ως φυσικό προϊόν σε όλα τα δισκοπωλεία.

 • Η συλλογή 14 παραδοσιακών τραγουδιών «Τα δημοτικά της Ιουλίας» σε διασκευές Ανδρέα Κατσιγιάννη.
 • H τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Ειρήνη Σκυλακάκη παρουσίασε το τραγούδι τίτλων της σειράς του Alpha «Ο Σκαραβαίος» με τίτλο “Lost in Blue” δίνοντας το στίγμα της σειράς καθώς στη μουσική της αποτυπώθηκαν το μυστήριο και η ένταση της σεναριακής πλοκής.

Τη μουσική επιμέλεια των παραγωγών αυτών υπογράφει ο γνωστός και καταξιωμένος παραγωγός Ηλίας Μπενέτος, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα singles με τραγούδια που θα ακούγονται στις τηλεοπτικές παραγωγές της Primavisione.

Και ακολούθησαν οι κυκλοφορίες των singles:

 • «Μια ζωή το παλεύω» σε στίχους και μουσική Γιάννη Πάριου με ερμηνευτή τον Δημήτρη Κανέλλο και μία «ατμοσφαιρική» ενορχήστρωση από τον Βαγγέλη Τούντα.
 • H «Λοβοτομή» του νέου τραγουδοποιού Άγγελου Φάμελου, μία “Αθηναϊκή” μπαλάντα σε δικούς του στίχους και μουσική.
 • Το «Κρύο φιλί» με την υπέροχη ερμηνεία της Μαριάννας Ζάχου σε στίχους Δημήτρη Σινάνογλου και μουσική του Βόσνιου συνθέτη Damir Imamovic. Διασκευή και ενορχήστρωση από τον Ντίνο Γεωργούντζο.
 • «Το Σουξέ», το χιουμοριστικό ντουέτο της Παυλίνας Βουλγαράκη με τον Παντελή Κυραμαργιό σε στίχους και μουσική του ιδίου.
 • Το «Ζεστό καλοκαίρι μου» των Όναρ σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Πλιάτσικα, που σηματοδοτεί την επιστροφή του αγαπημένου συγκροτήματος στην δισκογραφία.

Μέσα στο καλοκαίρι ετοιμάζονται πολλές νέες παραγωγές!

Τα καλύτερα έρχονται!
Μείνετε συντονισμένοι!