Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20:00, στην γκαλερί Blank Wall (Φωκίωνος Νέγρη 55, Αθήνα) θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του ζωγράφου Dav Liger με τίτλο: «By the Way»

Ο Davy Liger είναι Γάλλος φωτογράφος που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Έχει εκθέσει τη δουλειά του στο Παρίσι και τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει μία καινούρια δουλειά στο Λονδίνο.

Η έκθεση αυτή είναι μία ασπρόμαυρη ανθρωπιστική σπουδή πάνω στη φωτογραφία δρόμου επηρεασμένη και εμπνευσμένη από τις δουλειές των AndréKertesz και WalkerEvan. Είναι ένας ύμνος στη μοναξιά, τη μελαγχολία και τα όνειρα των απλών ανθρώπων που συναντάμε κάθε μέρα στο δρόμο. Αναφέρεται στους εργάτες που προσπερνάμε κάθε μέρα, γρανάζια μίας τεράστιας κοινωνικής μηχανής. Εργάτες και επιχειρηματίες ενωμένοι σε ένα μοναχικό μόχθο, όλοι εναρμονισμένοι στα ίδια στερεότυπα.

 

Η πόλη που δημιουργήθηκε γι’ αυτούς τελικά γίνεται ένα αυτόνομο τέρας που τους απορροφά.

Η έκθεση «By the Way» είναι ένα όνειρο.

Είναι η καθημερινή αναζήτηση του ανθρώπου μέσα στο πλήθος.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η επίσκεψη στο χώρο της γκαλερί πραγματοποιείται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης και με χρήση μάσκας