Στην Κεντρική Σκηνή του θεάτρου Τόπος Αλλού θα παρουσιαστεί το έργο του Neil La Bute με τίτλο «Δάσος, βαθύ και σκοτεινό» με τους Μάξιμο Μουμούρη

και Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012.

Ο Neil LaBute, γνωστός για το ιδιόρρυθμο, ανατρεπτικό του χιούμορ αρέσκεται να δοκιμάζει την αντοχή της λεπτής διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στο καλό και το κακό, την οποία ο καθένας μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να την περάσει.

Λίγα λόγια για το έργο :Σε μονοπάτια δαιδαλώδη δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μια γυναίκα, μια νύχτα με καταρρακτώδη βροχή. Αποκλεισμένοι σε μια καλύβα: αυτή διανοούμενη κοσμήτωρ των ανθρωπιστικών επιστημών στο τοπικό κολέγιο, και αυτός ένας χειρώνακτας με κάποια ενδιαφέροντα, περπατούν στα κακοτράχαλα μονοπάτια του δάσους τους. Του δάσους της μνήμης τους, των πόθων τους, των απωθημένων τους…της αλήθειας τους.
Ανεξιχνίαστο, σκοτεινό, άγνωστο και άρα επικίνδυνο. Παραπαίουν και ψάχνουν να βρουν τον εαυτό τους. Διαπραγματεύονται τα συντρίμμια της ζωής τους και προσπαθούν να βρουν μια αχτίδα φωτός μέσα σε στο πηχτό σκοτάδι.Το συνειδητό και το ασυνείδητο αποκαλύπτονται μέσα σ’ αυτή τη νύχτα που η βροχή ξεπλένει ένοχες και ανομολόγητα πάθη και οι αστραπές φωτίζουν στιγμιαία το βαθύ και σκοτεινό δάσος της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι ήρωες, άλλες φορές σε μια λυσσαλέα σύγκρουση μεταξύ τους και άλλες πιασμένοι χέρι-χέρι περπατάν αυτό το βαθύ σκοτεινό μονοπάτι της γνώσης (κυρίως της αυτογνωσίας τους) τη στιγμή που οι λύκοι αλυχτούν γύρω τους.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ : Μετάφραση : ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑ ΤΖΟΤΖΟΛΑΚΗ
Σκηνοθεσία : ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ
Δραματουργός : ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ
Σκηνικό – Κοστούμια : ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ
Μουσική : ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ :Μάξιμος Μουμούρης, Τζωρτζίνα Παλαιοθοδώρου