Η Αίθουσα Τέχνης art s.a. gallery φιλοξενεί ομαδική έκθεση ζωγραφικής που αποτελείται από έργα που …

έχουν δημιουργήσει οι Στέφανος Δασκαλάκης, Ειρήνη Ηλιοπούλου και Γιώργος Χαδούλης από το Σάββατο 11 έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Αυγούστου, στις 21.00.

Τοπία, νεκρές φύσεις και φιγούρες, λάδια,  ακρυλικά, σχέδια και  κεραμικά, είναι τα έργα των τριών  καλλιτεχνών  που θα εκτεθούν, σε θεματική συνομιλία μεταξύ τους, προβάλλοντας παράλληλα την διαφορετικότητά τους, μέσα από την ιδιαίτερη προσωπική ματιά και γραφή του καθενός.

Λίγα λόγια για την γκαλερί art s.a.:
Στο μικρό νησί των Κυκλάδων, την Κέα, με τη πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα που εκτείνεται σε βάθος χρόνου, η Σωτηρία Αντωνοπούλου δημιούργησε το 2008 την  αίθουσα τέχνης art s.a., σ’ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, το Βουρκάρι.  Η αγάπη της για το νησί και την τέχνη, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία ενός καλαίσθητου χώρου, με θέα τη θάλασσα, απολύτως ενταγμένου στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που φιλοξενεί έργα, νέων κυρίως, καλλιτεχνών συνεχίζοντας έτσι την παράδοση στο «νησί των ζωγράφων». Ήταν εξάλλου, ο πιο γόνιμος τρόπος να αξιοποιηθεί η δεκάχρονη εμπειρία της στη «Βουρκαριανή», τη γκαλερί που από το 1972 έως το 2007 διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στη πολιτιστική ταυτότητα του νησιού, όταν εκείνη ολοκλήρωσε τον κύκλο της.