Οι Cyanna παρουσιάζουν την πρώτη ανεξάρτητη κυκλοφορία τους, με τίτλο “The Undressed EP” την Πέμπτη …

15 Μαρτίου 2012 στο στο Six D.o.g.s. Η συναυλία αποτελεί και την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας του EP, σε αριθμημένα συλλεκτικά αντίτυπα 12’’ βινυλίου με ένθετο CD, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι όσοι βρεθούν στην παρουσίαση, καθώς θα διατίθενται μαζί με το εισιτήριο της συναυλίας!

Στο ειδικά διαμορφωμένο set list της βραδιάς, οι Cyanna θα ξεδιπλώσουν τον ήχο τους  περνώντας από τους folk πειραματισμούς του «The Undressed EP» και φτάνοντας μέχρι τα ηλεκτρικά ξεσπάσματα του «End Is Near» αλλά και προηγούμενων κυκλοφοριών τους. Από τις ενορχηστρώσεις δε θα λείψουν και τα παραδοσιακά έγχορδα που χρησιμοποιήθηκαν στις ηχογραφήσεις της νέας κυκλοφορίας.

To “The Undressed EP” αποτελείται από τέσσερα κομμάτια, σε παραγωγή των Cyanna. Τα δύο πρώτα, «I Αm Cannibal» & «To Love Forever«, γεννήθηκαν αμέσως μόλις τελείωσε το 3ο άλμπουμ των Cyanna, «End Is Near«, και σηματοδότησαν μία νέα μουσική κατεύθυνση προς ένα ήχο πιο οργανικό, αισθητά απογυμνωμένο από ηλεκτρικά στοιχεία. Στο ίδιο ύφος κινήθηκαν και τα επόμενα δύο τραγούδια, τα «Walking On Water» & «It Don\’t Matter«, αποτυπώνοντας την ενέργεια των Cyanna μέσα από πιο φυσικούς ήχους.

Ακούστε όλα τα τραγούδια του EP στο http://www.cyanna.gr
“The Undressed EP”
12’’ Vinyl + ένθετο CD | Release date 15.03.2012