Στη συναυλία, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Big Band Δήμου Αθηναίων συμπράττει με την εκρηκτική Rosanna Mailan Sevila, μία εξαιρετική ερμηνεύτρια, που ξεχωρίζει στη διεθνή μουσική σκηνή, καθώς κινείται με την ίδια άνεση ανάμεσα στα πιο απαιτητικά κομμάτια, τόσο του jazz, όσο και του latin ρεπερτορίου.

Μία βραδιά γεμάτη ρυθμούς από τη σαγηνευτική Λατινική Αμερική, Afro-Cuban Son, Guajira, Bolero, Samba, Bossa και Latin Jazz, που εγγυάται να προσφέρει στο κοινό μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Συντελεστές

Ερμηνεύει:
Rosanna Mailan Sevila

Καλλιτεχνική επιμέλεια:
Σάμι Αμίρης

Με την Athens Big Band

*Σε όλες τις εκδηλώσεις στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα κατά της πανδημίας. Το θέατρο είναι covid free. Η είσοδος στους χώρους του θεάτρου προϋποθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 ημερών) ή νόσησης, όπως ορίζει η ισχύουσα ΚΥΑ, ενώ πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Κατά την άφιξη των θεατών στο θέατρο: Προς αποφυγή συνωστισμού προτείνεται στους θεατές να προσέρχονται στο θέατρο τουλάχιστον μία (60’) ώρα πριν την έναρξη της παράστασης. Κατά την είσοδο τους στο θέατρο να τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις. Κατά τη διάρκεια της παράστασης οι θεατές κάθονται μόνο στις θέσεις τους και δεν αλλάζουν θέση. Η χρήση ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του κοινού στον χώρο της παράστασης, από την είσοδο μέχρι και την έξοδό τους. Μετά το πέρας της παράστασης θα γίνεται σταδιακή αποχώρηση από το θέατρο ακολουθώντας τις οδηγίες της ταξιθεσίας.

Photo credit: Georgia Theodorou