Η Cosmomusica ξεκίνησε και αποτελεί μια μεγάλης εμβέλειας διεθνή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να κάνει τομή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα!

Η Cosmomusica ξεκίνησε και αποτελεί μια μεγάλης εμβέλειας διεθνή διοργάνωση, που φιλοδοξεί να κάνει τομή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα!

Έχοντας ένα σκοπό: να συγκεντρώσει τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας θεσμός που να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη δισκογραφία και να έρθουν σε επαφή οι εταιρίες του χώρου μεταξύ τους αλλά και με τους καλλιτέχνες, η Cosmomusica κάνει εξαιρετικά αισθητή την παρουσία της.

Για τη διοργάνωση της Cosmomusica κλήθηκαν να συμμετάσχουν δισκογραφικές και εκδοτικές εταιρίες, εταιρίες διανομής, μουσικών οργάνων, συστημάτων ήχου και φωτισμού, software, διαδικτύου, κινητής τηλεφωνίας, εκτύπωσης CD, οργάνωσης συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, είσπραξης πνευματικών δικαιωμάτων, κτλ.

Από τη διοργάνωση δεν θα λείπουν επίσης καταστήματα πωλήσεων CD και μουσικών ειδών, δημιουργικά γραφεία, εξειδικευμένα τυπογραφεία, στούντιο ηχογραφήσεων, μουσικά σχήματα, σχολεία, ωδεία, μουσικές σκηνές και θέατρα, αλλά και επαγγελματικές ενώσεις και σωματεία του μουσικού χώρου.

Η Cosmomusica θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ (Ευρωπαϊκό Κέντρο Εκθέσεων-Προβολής) στη Μεταμόρφωση και κατά τις τέσσερις μέρες της λειτουργίας της θα φιλοξενήσει δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως φόρουμ και σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, αλλά και πάρα πολλές συνυαλίες που θα ξεκινούν από το πρωί και θα διαρκούν ως το βράδυ.

Αναμένεται δε να συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες κόσμου από την Ελλάδα και το εξωτερικό μετατρέποντας το ΕΚΕΠ στο σημείο όπου θα χτυπάει η καρδιά της δισκογραφίας στην χώρα.

Info
Cosmomusica
14 έως 17 Μαΐου
Εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ
Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες:
http://www.cosmomusica.gr/