Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Co Imp, Egoera και Lavalanche στη συναυλιακή του σκηνή.

Co Imp

Οι Co Imp είναι ένα τετραμελές instrumental progressive/post rock γκρουπ με βάση την Αθήνα. Βασισμένες στη σύμπραξη κιθάρας, μπάσου και τυμπάνων, οι πολυθεματικές, πειραματικές συνθέσεις των Co Imp αποτελούν μια ιδιαίτερη μίξη από διάφορα μουσικά είδη, με έμφαση στη μελωδία αλλά και την ποικιλόμορφη ρυθμική αγωγή. Οι Co Imp στην παρούσα φάση πέρα από τις ζωντανές εμφανίσεις τους, εργάζονται σταθερά για την ολοκλήρωση του πρώτου τους άλμπουμ.

Egoera

Οι Egoera είναι ένα τετραμελές instrumental rock γκρουπ με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και έναν χρόνο μετά κυκλοφόρησαν ένα demo με τα δύο πρώτα τους κομμάτια. Από τη στιγμή που συγκροτήθηκαν, δουλεύουν πάνω σε δικό τους υλικό με σκοπό να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μέσα από την μουσική τους.

Lavalanche

Οι Lavalanche είναι μαζί από το 2013 και έχουν ως έδρα την Καλλιθέα. Μουσικά κυμαίνονται στην progressive και την post rock/metal σκηνή. Το 2014 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο lp τους «Poverty of the Stimulus». Τα μέλη τους είναι οι Νίκος Λουκίδης (φωνή, κιθάρα), Κώστας Βασσάλος (κιθάρα), Χρήστος Κανέλλος (μπάσο) και Μιχάλης Κασβίκης (τύμπανα).