Οι εξαιρετικοί και πρωτοπόροι της Νujazz, Club des Belugas επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή

28 Ιανουαρίου 2011 για μία απολαυστική συναυλία στο Principal Club Theater.
Με την υπέροχη φωνή αλλά και την πληθωρική παρουσία επί σκηνής της Brenda Boykin, να ξεσηκώνει το κοινό μαζί με άλλους 8 μουσικούς, θα απολαύσουμε ένα από τα καλύτερα live της χρονιάς.

Οι Club des Belugas συνδυάζουν τη σύγχρονη ευρωπαϊκή Lounge & Nujazz με ρυθμούς της Βραζιλίας, Swing και την Αμερικάνικη Black Soul της δεκαετίας του 50\’ς, 60\’ς και 70\’ς χρησιμοποιώντας μοναδική δημιουργικότητα και  ένταση.

Οι Club des Belugas από το 2002 που δημιουργήθηκαν μέχρι και σήμερα έχουν πουλήσει  παγκοσμίως πάνω από 4 εκατομμύρια CD’s.

Τo 2002 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τον τίτλο “Caviar at 3 a.m.” .

Tο 2003 κυκλοφόρησε το 2ο άλμπου \»Minority Tunes“, στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν οι δυο Νο1 επιτυχίες “Hip hip chin chin” και “Gadda Rio“.

Το 2006 οι Club des Belugas εμπλούτισαν την παγκόσμια μουσική σκηνή με ένα πραγματικό αριστούργημα το“Apricoo soul”. Το“Apricoo soul” έχει ψηφιστεί ως το καλύτερο άλμπουμ του 2006 “Best CD of the year 2006”. Πολλά τραγούδια από αυτό το άλμπουμ έμειναν στο Top 10 για πολλές εβδομάδες . Στο ίδιο άλμπουμ συμπεριλαμβάνονταν το πολύ γνωστό τραγούδι “Mambo Italiano” σε remix με τον Dean Martin.

Το 2007 κυκλοφόρησε το “Best of Club des Belugas” και το 2008 το “SWOP”, που επίσης ψηφίστηκε το καλύτερο για την χρονιά 2008 “Best CD of the year 2008” στο: http://www.shirokko.de/best2008.htm .

To  «ZOO ZIZARO», κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2009

Ο Maxim Illion, είναι ο  συνθέτης και παραγωγός των Club des Belugas.
http://club-des-belugas.com/