11 ερωτικά γράμματα της Edith Piaf βλέπουν, για πρώτη φορά, το φως της δημοσιότητας, σε μία ιδιαίτερη μουσικοθεατρική παράσταση, με την μοναδική Clotilde Courau και τον κορυφαίο γάλλο ακορνετονίστα Lionel Suarez, στην πρώτη τους και μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.Η παράσταση αναβάλλεται

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ GAZARTE
 
Η προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο 18 Οκτωβρίου, θεατρική παράσταση “PIAF: Love Letters”, αναβάλλεται λόγω έκτακτου κωλύματος της γαλλίδας πρωταγωνίστριας, Clotilde Courau. H νέα ημερομηνία της παράστασης θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό.
 
Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την παράσταση μπορούν να το κρατήσουν μέχρι τη νέα ημερομηνία για την οποία και θα ισχύσει κανονικά.
Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο από το ταμείο του Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι, Σταθμός Κεραμεικός), καθημερινά 11.00 – 21.00
 
Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν μέσω online συστημάτων υπενθυμίζουμε ότι:
– η εξαργύρωση αφορά μόνο στο αντίτιμο του εισιτηρίου και όχι σε τυχόν κρατήσεις που έχουν γίνει από υπηρεσίες πιστωτικών καρτών ή ηλεκτρονικών συναλλαγών

– η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με πίστωση στον λογαριασμό του κατόχου.

Η κρυφή ερωτική αλληλογραφία της Edith Piaf με τη σχέση που απέκτησε 6 μόλις μήνες μετά το θάνατο του έρωτα της ζωής της, Marcel Cerdan, θα διαβαστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, αποκαλύπτοντας, ποια πραγματικά ήταν η Edith Piaf!
 

Από την 1η έως την 26η Μαΐου του 1950, τα 11 αυτά ερωτικά γράμματα ανάμεσα στην Piaf και τον Tony Franck, ρίχνουν φως, 50 χρόνια μετά το θάνατό της, στις άγνωστες πτυχές αυτής της συγκλονιστικής προσωπικότητας, που έγινε παγκόσμιο είδωλο!

Μέσα από τη γραφή της ανακαλύπτουμε πόσο αστεία, όμορφη, παθιασμένη, τρυφερή, εύθραυστη και ισχυρή προσωπικότητα ήταν η Piaf αλλά και πόσο μεγάλη αγάπη και πίστη είχε στη ζωή.

Την Edith Piaf υποδύεται η γνωστή ηθοποιός και πριγκίπισσα της Βενετίας, Clotilde Courau, γνωστή από τις εμφανίσεις της σε ταινίες όπως «Ζωή Σαν Τριαντάφυλλο» (2007), Nuit Noire, 17 October 1961 (2005) και Le Petit Criminel (1990) από όπου απέσπασε βραβείο καλύτερης ηθοποιού στα European Film Awards. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ πολλών άλλων, με τους Isabella Rossellini, Jon Malkovich, Vanessa Paradis, John Cusack.  

Με την παράσταση Piaf, Love Letters, το “GAZARTE GOES THEATER” ανοίγει, για πρώτη φορά, τις πόρτες του στο θεατρόφιλο κοινό, φιλοξενώντας ανεξάρτητες παραγωγές από το εξωτερικό, με επιλεγμένα έργα σύγχρονων δημιουργών που έχουν συμμετάσχει στα σημαντικότερα φεστιβάλ της Ευρώπης.