Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, το Bolivar Beach Bar αποχαιρετά το καλοκαίρι και κλείνει τη φετινή σαιζόν με ένα μεγάλο πάρτι και καλεσμένο πίσω από τα decks τον θρυλικό Daddy G των Massive Attack!

Ο Daddy G, μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην ιστορία της παγκόσμιας χορευτικής μουσικής θα μοιραστεί τα decks με τον Blend Mishkin, τον DJ Snatch, τον Dimitris Lilis και τον Steph σε ένα ολονύχτιο ξεχωριστό αποχαιρετιστήριο πάρτι!

O Grant Marshall aka Daddy G ξεκίνησε στη δεκαετία του ‘80 να πειραματίζεται με τη μουσική συμμετέχοντας στους Wild Bunch, ένα soundsystem στο Μπρίστολ πολύ διαφορετικό για την εποχή. Οι επιρροές στα πάρτι των Wild Bunch ποίκιλλαν από  reggae μέχρι punk, δίνοντας έμφαση στους αργούς ρυθμούς και στην ηλεκτρονική ατμόσφαιρα. Εκεί  ο Daddy G γνωρίζει τον Robert Del Naya και τον Andrew Vowles και σχηματίζουν  τους Massive Attack , οι οποίοι σηματοδότησαν τη μουσική εξέλιξη της δεκαετίας του ’90  και γνώρισαν τεράστια εμπορική επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Μαζί με τον Τricky  και τους Portishead εισήγαγαν για πρώτη φορά  τον όρο trip-hop  και  καθιέρωσαν τον ήχο του  Μπρίστολ.

Ο Daddy G, γνωστός ως DJ πριν την τεράστια επιτυχία των Massive Attack, θεωρεί ότι ένας καλός DJ πρέπει να κάνει τον κόσμο να χορεύει επειδή το νιώθει. Μια ξεχωριστή βραδιά με τον Daddy G να παίζει με όλα τα είδη, τους ρυθμούς και τα beats  με σκοπό να μας μείνει αξέχαστο το τελευταίο βράδυ του καλοκαιριού!

Μαζί του θα μοιραστούν τα decks οι Blend Mishkin (Cast-a-Blast, Nice Up!), Dj Snatch (Pepper fm), Lilis Dimitris (Just Gazing, Royal Music) και ο Steph.